Hordasz már rövidujjút vagy még pulcsizol? Esetleg még kabátot hordasz?
Figyelt kérdés
Mindig olyan jót mosolygok ilyenkor tavasszal az embereken, az egyik már szandálban+rövidnadrágban van, a vele szembejövő meg még vastag kabátban és csizmában. Sokszor én sem tudom eldönti, hogyan is induljak el itthonról. Te mit hordasz ilyenkor?2011. ápr. 5. 19:13
1/11 anonim válasza:
Kabát.
Alatta pulcsi,alatta póló.
2/11 anonim válasza:
én csizmában voltam az elmúlt 5 hétben (gipsz :S)
de most hogy lekerült, elég egy póló hosszúgatyával,viszont reggel érdemes valami kardigánt/pulcsit előkapni
3/11 anonim válasza:
Farmer, trikó/rövidujjú felső, tavaszi kabát. Ha jó idő van balett cipő, ha esős akkor Converse, vagy csizma.
4/11 anonim válasza:
Műbőr kabátot hordok, alatta trikó, vagy rövidujjú póló.
Farmernadrág, és tornacipő... :)
5/11 anonim válasza:
Hát ez az...
Reggel megfagyok, legszívesebben a télkaátomat vinném, délután, amikor megyek haza, akkor meg melegem van.
Ki tud eligazodni ezen ? :D
6/11 anonim válasza:
Hát változó,de azt hiszem már jó 1-1,5 hete csak pulcsiba voltam...ha délbe megyek valahova akkor póló!:D
Sőt múlthéten szoknyába voltam pólóval:D (jó volt harisyna rajtam) :))
7/11 anonim válasza:
Trikó vagy póló rajta egy vékony pulcsi, reggel még hozzá a bőrkabát + farmer meg tornacipő. Délután ha jó idő van akkor csak a pulcsi+póló.
8/11 anonim válasza:
Én tél után nehezebben "vetkőzök le".Kabát(műbőr meg van sima anyag kabim is) hosszú újjú alatta vagy pulcsi és rövid alatta.Átmeneti bokacsizma.Jöttem már sokpántos szandálba,de nagyon fázott a lábam azt még hanyagolom:)22/L
9/11 A kérdező kommentje:
Közi a válaszokat! :)
2011. ápr. 6. 14:08
10/11 anonim válasza:
reggel suliba pulcsi, sportcipő. de délután már póló is elég.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!