Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hádába érdemes be menni...

Hádába érdemes be menni vannak jó cuccok?

Figyelt kérdés
dec. 20. 10:08
 1/4 Noren1989 ***** válasza:
100%
Vannak, de kb új áron. A sinsay-t hozzák emlékeim szerint, gyerekruha árakban. És amikor azért már újat vehetsz, akkor bezony újat veszel.
dec. 20. 10:21
 2/4 Metionin ***** válasza:
100%
Vannak de nem mindig éri meg. A darabáras csak akkor éri meg, ha valami nagyon márkás, nagyon drága cuccot találsz, mert akkor nyilván a hádás 3-5-8 ezer ft-os ára jó az eredeti 20-30-40 ezer ft-oshoz képest. De egy sima fast fashion cuccot nem érdemes onnan venni, mert azt tényleg megkapod újan ugyanannyiért. Kilósban sokszor járok szerencsével de oda is a leárazós napokon megyek inkább.
dec. 20. 11:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A hádában már nagyon rég nem érdemes vásárolni szerintem. Legalábbis a darabárasban. Nagyon fölé lőttek az áraikkal, mint amit valójában érnek ezek a cuccok. Szinte csak gagyi fast fashion van. Persze ritkán azért lehet kifogni jót, de ahhoz sokszor is kell menni, rendszeren kell járni. Szóval igen, tele fast fashion cuccokkal, alig látni jó szabású dolgokat, de cserébe szinte minden tiszta műszál izé. Eskü, a kilós boltjaikban sokkal nagyobb eséllyel találok magamnak valamit.
dec. 21. 01:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Ősszel bementem a Sugárba, hogy fekete farmert vegyek. Az egy dolog, hogy magasabb árakat láttam, mint vártam, de tele volt a bolt Shein cuccokkal.
dec. 23. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!