Alexics15 kérdése:
Melyik Hádába érdemes elmenni?
Figyelt kérdés
Szóval nyáron megyek fel Pestre. Szereték elmenni Hádázni de nem tudm melyikbe érdemes benézni. Mostanába olvastam és hallottam is hogy egyre rosszabb a minőség és elszálltak az árakkal. Én nem tudom milyen az áru minősége mert még nem voltam. Szeritetek ciki ha 18 évesen ott akarok venni egy-két dolgot vagy tényleg olyan ruhadarabokat lehet venni aminek semmi értelme és te is ha válogatnád a szekrényed kidobád ?
Nem tudom ilyen vélemények után érdemes-e elmenni megnézni vagy inkább máshol vásároljak ? A 2012-es évek után voltak jobb minőségű ruhák mint most ? Mit jelent a "Krém" minőség ? A darabárasban olyana minőség mint a géprongy ?
2018. ápr. 2. 11:11
1/5 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a Hádákat. A krém minőség az a legjobb, sokszor új, cimkés darabok, nagy márkáktól is megtalálhatóak benne. Viszont a darabáras tényleg drága, 3-4 ezer már ott egy farmer.
2/5 anonim válasza:
Párszor jártam kilósban, legutoljára másfél éve, de azóta nem, pont azért, mert 10-ből 9 rongy. A darabáras jobb, én úgy 10ből 1re mondanám, hogy rongy :D szerintem magához képest kissé elszálltak az árak és tényleg mérlegelni kell, hogy megéri-e az adott holmi, ha máshol újonnan megveheted-e párszáz fttal drágábban... de egy zarához képest nem az. (Általában) a pólók 1-2e között mozognak, nadrágok 3-4e, szoknya 2-3e, ruha 2-5e, atól függ, h elegánsabb, vagy hétköznapibb; kabátok asszem 7-9e, dzsekik, blézerek 2500-5e között. A sugárban (örson van) lévőt ajánlom, rendezettebb, nagyobb, ezáltal sokkal több darabot találsz, mint máshol.
3/5 anonim válasza:
KÖKI terminálban óriási HÁDA van, jó minőségű cuccokkal. Ha rászánsz egy órát, kifoghatsz valami klasszat.
4/5 A kérdező kommentje:
Zt hallottam hogy a Koki Terminalos a legjobb mert rengeteg jo cucc van es hogy ott is forgatnak 😀😄 Egyebkent a Polus Centerirol mit gondoltok ? 😀😄
2018. ápr. 2. 12:11
5/5 anonim válasza:
Régen nagy Hádafüggő voltam de tényleg elszálltak az árakkal és mostanában nem is találtam olyan egyedi cuccokat, mint régen. :( Ritkábban is megyek. Szerintem más is így van ezzel mert sokkal kevesebben vannak az üzletben azt vettem észre. Van egy Hádás ismerősöm és ő is panaszkodott a forgalomra. Hidd el, kisebb, eldugottabb turikban sokkal nagyobb kincseket fogsz találni és olcsóbban. Háda csak nagyon nyomatja a marketingjét de igazi minőség sajnos már nincs mögötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!