Javasolnátok nem szoknyás elegáns ruhát nőnek esküvőre (mint vendég)?
Hivatalos vagyok egy esküvőre (valamikor ősszel, még nincs fix időpont), viszont nagyon nadrág párti vagyok, nem szeretek szoknyát hordani. Ha tehetném, mindenhová farmer-póló párosban járnék, de ugye vannak olyan helyzetek az életben, hogy nem lehet, pl egy esküvő 😄
Tudtok javasolni olyan ruhát, ami nem szoknyás és megállja a helyét esküvői közegben?
22/N
Előre is köszi! :)
Nadrágkosztüm
Esetleg fekete farmer egy szexi bluzzal, blézerrel
Vagy overál. Pl a KINDA-nak vannak elegáns overaljai
Vannak helyzetek, ahová nemhogy farmer pólóban, de nadrágban sem illik menni egy nőnek. Ilyen például az esküvő.
Nincs azzal semmi gond, hogy nadrág párti vagy, teljesen rendben van, én is az vagyok, hétköznap csak nadrágot hordok, de azért egy pár óráig nem ördögtől való dolog szoknyát, harisnyát viselni. Nem egy kínzóeszköz az, csak ruha, amit el lehet viselni, meg lehet szokni. Csinosabb, nőiesebb, elegánsabb és alkalomhoz illőbb leszel egy szoknyás szettben.
Válassz olyat, aminek nem szűk a szoknya része, hanem mondjuk harang alakú, lazább, bővebb. Azok is nagyon csinosak és kényelmesek. A nadrág szerintem esküvőre felejtős.
25/L
Az overall divat lett, szerintem próbálj fel párat hogy egyáltalán jól áll e. Ha nem akkor kosztüm. Én nagyon feszegek a szoknyákban, teljesen megertem. Esetleg azt lehet csinálni még abban az esetben ha lagzi is lesz, hogy a szertartása szoknyában, és a tancoláshoz atvesued a nadrágot. Szoktak ilyen atoltozest csinálni. Ha nem lesz lagzi akkor ne eroltesd a szoknyát, nem kell hogy rosszul érezd magad egész este. Ilyenekre gondoltam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!