Mit illik fel venni egy esküvőre?
Egy hónap múlva esküvőre megyek,a húgom esküvőjére. Sosem voltam még esküvőn. Fogalmam sincs hogy mit vegyek fel.
Mi az amit abszolút nem ajánlanátok. Nem szeretem a ruhákat mármint az ilyen egybe ruhákat. Bőr szoknyára gondoltam valami csinos passzos felsővel. légyszi segítsetek. Amúgy a szoknyát sem szeretem,de nadrágot csak nem vehetek fel. Köszönöm Mindenkinek aki ebben segít.
Először is mi volt a meghívóban, vagy mit tudsz a rendezvényről?
Hol lesz, meddig fog tartani, van-e esetleg valami tematika?
A menyasszonyt semmiképp se öltözd túl, tehát pl ha rajta egy minimalista kokélruha lesz, a párján meg mittudomén zakó inggel, és nyakkendő nyélkül, akkor földig érő báli ruhában vagy öltöny-nyakkendőben megjelenni eléggé arcátlanság.
Ha valami hűvös kastélyban vagy templomban lesz, oda bizony nem árt egy kardigán vagy egy blézer, mert tuti nem lesz kifűtve rendesen.
Az első már említette, hogy a fehér és a piros a menyasszony színe, ezeket meg kell neki hagyni...kivéve ha koszorúslány vagy tanú vagy és direkt a menyasszony kéri, hogy öltözzetek össze.
Vannak esküvők, ahol a meghívóhoz kapsz egy ilyen színkód kártyát, ami alapján ha felöltözöl, jól fogtok mutatni a közös képeken...bár valszeg ha a húgod ragaszkodna ehhez, már tudnál róla.
Tiltólistásak még azok a színek is, amik vakuval fotón fehérnek vagy pirosnak hathatnak, pl világos rózsaszín vagy pezsgő, halvány világos kék, korall, lazac szín stb
Emellett érdemes kényelmesnek de elegánsnak és nem túl kihívónak lenni.
A menyasszonynak elküldheted fotón azt a szettet amit felvennél, aztán majd ő megmondja, hogy rendben van-e vagy sem.
Ha van fekete vagy fehér a ruhában az nem gond. A lényeg az higy ne tiszta fekete és ne tiszta fehér legyen a ruházatod.
Nem szabad túlöltözni amenyasszonyt, de nem hiszem higy ilyen veszély lesz mert írtad higy nem is szereted a szoknyát.
Túl kihívót sem illik hiszen ez nem egy házibuli.
Ezen kívül te tudod higy mi áll jól neked ha nem tudod akkor menj be a boltba és próbálj fel pár ruhát, fénykepezd le magad hogy lásd úgy is hogyan áll rajtad. Bár nem tudom hogy mennyire lehet most szoknyákat kapni.
A hosszú egyberuha is kizárt vagy csak a rövid? Talán úgy jobban találsz. KB ilyesmire gondoltam:
Utolsóról olyan képeket is tudsz nézni amiket a vásárlók töltötték fel.
Utolsó ezek nem alkalmi viseletek amiket linkeltél. Én ezeket munkába hordtam. Egy eseményre valamivel ünnepiesebb kell.
Abban viszont egyetértek hogy lehet nadrágban is menni hacsak nem koszorúslány lesz. De nem a fekete alsó és fehér felső kombóban, mint a 90-es években.
Ilyesmi jó lenne
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!