Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit szóltok ahhoz, ha egy 18...

Mit szóltok ahhoz, ha egy 18 éves fiú férfi titok zoknit hord? Többi lent! 18/f

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok és van 2 pár fekete férfi 43-46-os titok zoknim. Mit gondoltok arról ha én ezt hordom? Az a titok zokni ami semennyire se látszik,tehát nem a boka zokni

2015. szept. 19. 17:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Eszméletlen hülyén néz ki, csak azok hordják, akik szerint az aktuális divatnak megfelelően KELL öltözködni. Ha ez mondjuk a felmosórongy lesz, akkor abba.
2016. febr. 4. 22:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Mutasson már nekem valaki a lábán egy titok és egy bokazoknit itt vagy üzenetben, mert nagyon nem vágom a különbséget a kettő között, mert nekem full ugyanaz a kettő. :D Ami épphogy kilátszik a cipőből. Amúgy hülyeség, hogy divatból hordják az emberek. Én pl. mindig ilyen zoknit hordok. Ha nyár, ha tél. Nincs is másmilyenem. Öltönynadrággal meg nincs gond, mert azt sosem veszek fel, hanem fekete farmert. ami alól nem látszik ki a lábam szára.
2016. márc. 15. 19:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Nyugodtan hordhatod, nincs vele gond.
2016. máj. 11. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!