Miért nem szeretek pólóba lenni?
Éppen ezért utálom is a nyarat, mert pólóban totál hülye fejem lesz, olyan mintha széles lenne az arcom, jobban látszik hogy egészségtelen az arcbőröm, a hajam is rosszabbul áll, meg nem áll sehogy, olyan mintha a felsőtestemre tettem volna egy rongyot. 1db pólóm van, amiben jól érzem magam, de azt is csak úgy ha ilyen tesinadrág féle rövidnadrágban vagyok. Szerintem azért, mert így kicsit sportosabb a megjelenésem.
Viszont a farmer+póló párosítást tényleg ki nem állhatom magamon. :s Pedig ez lenne a legnormálisabb ruhaviselet, szinte mindenki így hordja.
Komolyan mindig azt várom, hogy hidegebb legyen, hagy vegyem már fel a pulcsit, mert abban sokkal helyesebbnek, és jobban is érzem magam a bőrömben.
Miért lehet ez?:s Rossz minőségű pólóim vannak? Vagy azért állnak rosszul mert magas vagyok, viszont nem vagyok izmos?
Más is van úgy, hogy jobban szeret pulóverben lenni?
Köszi ha elolvastad, válaszolsz. 15/F
Szia!
Én sem érzem magam jól pólóban, sem semmilyen olyan ruhaneműben ami többet mutat meg belőlem és szintén, én is alig várom már, hogy egy kicsit hűvösebb legyen, hogy eljöjjön a pulcsi időszak.
Ez azért van, mert nem vagyok kibékülve a testalkatommal. Én is magas vagyok, viszont semmi izom nincs rajtam, szégyellem is, rosszul érzem magam a bőrömben. Most úgy vagyok vele, hogy ezt a kis időt még kibírom "így", és jövő nyárra teszek ez ellen. Elkezdtem edzeni, és legalább egy héten egyszer 1-1,5 órát sétálok/kocogok. Csak sajna ugye csúnyán szólva, addig élni kell.
Egyedül ami jól áll, az egy mintás, világos póló, de az is csak fekete rövidnadrággal, fehér cipővel.
De télen megint csak ottvagyok, hogy farmerbe kell lenni, és abban a kombinációban ugyanúgy szarul áll :s
+nemnagyon találok ehhez hasonló pólót, minden melegebb napon pedig elég igénytelen abban lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!