Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 17 éves vagyok és elég nagy...

17 éves vagyok és elég nagy hasam van most jön a jó idő és pólóba se szeretek járni mert kinyomódik a hasam olyan mint a sörhas. Hogyan szedjem le a fölös zsírt?

Figyelt kérdés

Amúgy átlagos testalkatú vagyok csak a hasam nagy kicsit..

1 éve kezdett el nőni mióta sokat eszek..tudom hogy ez a válasz hogy nem kéne ennyit enni de attól nem fog lemenni meg nehéz kíbirni

2010. máj. 25. 15:34
 1/5 anonim válasza:
sztem a futás sokat segít, nekem is ez a gondom, de nem tudok lemondani pl a kenyérről meg ilyenek :S
2010. máj. 25. 15:44
 2/5 anonim ***** válasza:
változtass az étrendeden, azaz diéta, többször keveset egyél. És sportolj rendszeresen. de rengeteg ilyen kérdés van, ahol ajánlanak otthon végezhető gyakorlatokat és étrendet is...
2010. máj. 25. 15:44
 3/5 anonim válasza:

Nem feltétlen muszály lemondani a kenyérről, tésztafélékről. Fehér vagy barna kenyér helyett inkább teljes kiörlésűt, vagy korpásat(én most pl ezt eszem). Meg a hagyományos tészták helyett durumtésztát.=)

Egyébként ha zöldtea is segíthet a fogyásban. Meg van ilyen aloe verás 9 napos tisztítókúra, azzal sztem eltűnnének a feles kilók. Tapasztalatot erről az utóbbiról még nem tudok mondani, mert majd még ezután próbálom énis. De úgy tudom ilyen 5-6 kilót le lehet adni vele. ;P

2010. máj. 27. 19:09
 4/5 anonim válasza:

bocsi:

*Egyébként a zöld tea is segíthet a fogyásban.

/Még így mellékesen, hogy a zöld tea tényleg csinál valamit, az száz, mert anyu is 1 évig itta, és 16 kilót adott le.=)/

2010. máj. 27. 19:12
 5/5 anonim válasza:
Megvan még a sörhas, kérdező?
2020. nov. 8. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!