17 éves vagyok és elég nagy hasam van most jön a jó idő és pólóba se szeretek járni mert kinyomódik a hasam olyan mint a sörhas. Hogyan szedjem le a fölös zsírt?
Amúgy átlagos testalkatú vagyok csak a hasam nagy kicsit..
1 éve kezdett el nőni mióta sokat eszek..tudom hogy ez a válasz hogy nem kéne ennyit enni de attól nem fog lemenni meg nehéz kíbirni
Nem feltétlen muszály lemondani a kenyérről, tésztafélékről. Fehér vagy barna kenyér helyett inkább teljes kiörlésűt, vagy korpásat(én most pl ezt eszem). Meg a hagyományos tészták helyett durumtésztát.=)
Egyébként ha zöldtea is segíthet a fogyásban. Meg van ilyen aloe verás 9 napos tisztítókúra, azzal sztem eltűnnének a feles kilók. Tapasztalatot erről az utóbbiról még nem tudok mondani, mert majd még ezután próbálom énis. De úgy tudom ilyen 5-6 kilót le lehet adni vele. ;P
bocsi:
*Egyébként a zöld tea is segíthet a fogyásban.
/Még így mellékesen, hogy a zöld tea tényleg csinál valamit, az száz, mert anyu is 1 évig itta, és 16 kilót adott le.=)/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!