Szerintetek gáz ha szeretek ingeket hordani?
Figyelt kérdés
Lehet kockás, de kedvencem az egyszínűek.
Szerintetek, túl elegánsak, vagy elmennek?
Persze, tudom, hogy sokon múlik, az is hogy milyen ember hordja. :)
Ezekhez hasonlók vannak.
2014. nov. 1. 15:09
1/10 anonim válasza:
Nem gáz, nekem tetszik, párom is sok inget hord.
2/10 anonim válasza:
egyáltalán nem. nekem pl bejönnek azok, akik ingeket hordanak :)
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jó hallani, hogy nem mindenkinek a b..esz..art gatyás ratyik jönnek be. :)
2014. nov. 1. 16:18
4/10 anonim válasza:
Első vagyok.
"b..esz..art gatyás ratyik" Ezek a kifejezésen akkorát röhögtem, hogy majdnem leestem a székről, köszi! :'D
5/10 anonim válasza:
Én imádom, ha egy férfi elegánsan öltözködik :)
6/10 anonim válasza:
Dehogy gáz, az ing nagyon jól néz ki! :)
8/10 anonim válasza:
miért lenne gáz? meg ha más azt mondja, akkor már soha többé nem veszed fel őket? :D ne már :D
9/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is jól néznek ki. Azért kérdezem, mert mindenhol azt látom, hogy be.s.zart gatyában, trikóban, meg ezekben a ratyi rapper sapkákban jár mindenki. :)
De örülök, hogy vannak még emberek akik értékelik, ha elegánsan öltözik az ember. :)
2014. nov. 2. 18:46
10/10 anonim válasza:
Dehogy gáz, nekem kifejezetten bejön :) a besz**t gatyás stílusnál meg nem lehet számokkal kifejezni hogy mennyivel jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!