Mit gondoltok, a csőnadrág vastagabb combon is jól áll? Csak csőgatyát szeretek hordani, de nem tudom másnak mi erről a véleménye?
Hát szerintem ez sok mindentől függ, attól is, hogy mennyire vastag a "vastag", amúgy milyen a testalkatod, hozzá miket veszel fel...
Akkor nem előnyös semmiképp, ha amúgy is combban/fenékben erősebb vagy pl. a felsőtestedhez képest, mert ez a fajta nadrág ezt még jobban kiemeli.
Velem is ez a helyzet, ezért nem vagyok oda a csőnadrágokért.
Ugyanakkor egyrészt mostanában mást alig kapni... Másrészt meg csizmához ideálig, mert nem kell gombócot gyúrni a nadrágot szárából, hogy fel tudd húzni a csizma cipzárját.
Egyébként is: a csizma "elfedi", hogy a lábszáron annyira elvékonyodik a nadrág, így azzal együtt nagyon csinos szerintem.
Hát ízlések és pofonok, előnyös semmiképp nem lesz szerintem. De ez az emberek zömét nem érdekli, nekem meg mindegy. :D
Vastagabb combhoz inkább egy egyenes szárú nadrágot ajánlok, a répa és skinny gatyákat semmiképp, tényleg maximum csizmához. Aránytalanná tesz, és a hibákat emeli ki - én a magam részéről inkább az előnyösebb oldalamat szeretem hangsúlyozni. :D
De ha jól érzed magad benne, akkor mindegy, nem?
szerintem, ha amúgy formás a lábad, akkor jól áll.
szerintem épp oly szörnyű tud lenni egy vaskos mamutcsapkodón, mint egy olyan cérnaszál lábon, ami között el lehetne lőni ágyúval is.
De szerintem a vastagabb combon is jól áll, ha arányos, és formás. persze szigorúan koptatás nélkül, sötét színben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!