Ti hány napig hordtok, egy pár zoknit?
Mióta elköltöztem otthonról és magamra kell mosnom rájöttem egy praktikus módszerre.
Fölveszed az első nap a tiszta zoknit,használod egész nap majd másnap kifordítva hordod.Rövidre fogva egy pár tiszta zoknit 2 teljes napig is hordhatsz.
Szerintem ez az évszázad felfedezése az,olyan lusta embereknek mint amilyen én is vagyok.Nem utolsó sorban még spórolok is vele.
Ti is így csináljátok?
1 nap egy zokni, ha húzok ra cipőt.
Itthoni zoknit van, hogy felveszem többször, bár itthon inkább mezítláb vagyok
Max akkor veszek fel 1 zoknit többször, ha kevés ideig van rajtam.
Se a cipőm, se a zoknim nem büdös. Hiába beleizzadok. Az öblítő teszi a dolgát :)
Nem hiszem, hogy túl sokat spórolnál vele. Többi ruhánál simán elfér. Nem oszt, nem szoroz néhány zokni. Én pl. még pólót is naponta cserélek. (alsó pedig egyértelmű...)
És nem valami nagy felfedezés...
Ha többször húzol fel egy zoknit, vagy pedig másnapra lehet lesz egy kis szaga is a nap végére. És az szerintem elég ciki, ha le kell venned valahol a cipőd, és akkor fonákul felvett, bűzölgő zoknival pózolsz... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!