1/15 anonim válasza:
Ha cipőt veszek fel akkor ahhoz hordok...
2/15 anonim válasza:
Cipőbe igen, otthon is szoktam, a kő hideg tud lenni.
Szandálba nem.
4/15 anonim válasza:
nyilvőán ha cipő van rajtam, nem mezítláb veszem fel, bár olyan is előfordult már 1x 2x.
5/15 anonim válasza:
Nem, és értelemszerűen ezáltal cipőt sem.
6/15 anonim válasza:
Minthogy kerékpárral járok elég sokat, oda mindenképp cipő kell, ahogy kiránduláshoz, terepmunkához stb. is. Szóval ezekre hordok. Városba, szandálba nem.
7/15 anonim válasza:
Igen. Egész nyáron acélbetétes bakancsot hordok. Eléggé furcsa lenne zokni nélkül
8/15 anonim válasza:
Igen...acélbetétes...vigyázni kell, nehogy az utcán sétálva egy repülő a lábadra zuhanjon XD
Kérdésre válaszolva: cipőben megyek mindenhova, szandált nem szeretem, papucsot max strandra, így hordok zoknit. 1-2x már előfordult, hogy nem vettem fel, de nem az igazi. Beleizzad a cipőbe a lábad, nehezebben jön le, kényelmetlenebb. Illetve bokazoknit szoktam hordani, semmikép nem hosszú szárút, még télen sem(nem fázós a lábam).
A szandál + zoknit kombót pedig hanyagoljuk :D
10/15 anonim válasza:
Érdekes, ebben a bakancsban, 30-40 fokban se izzad a lábam. Mivel bőr.
A sportcipő pedig ki tudja milyen anyagból van, bepállik, és szétrohad benne a láb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!