11/15 anonim válasza:
Én otthon mindig hordok, egész életemben zoknipárti voltam. Kintre zárt cipőben, ha ballerina, akkor ilyen kivágott zoknit, valamikor nylon harisnyát, de az ritka, de nagyon ritkán zokni nélkül megyek.
12/15 BiTOPro97 válasza:
Otthon ha nincs vendég akkor mezítláb vagyok, bőrcipőben mindig. De sportcipőben ritkán előfordul, hogy nem, de ott lábspray, cipőspray-k minden játszik akkor.
13/15 BiTOPro97 válasza:
Otthon ha nincs vendég akkor mezítláb vagyok. Bőrcipőben mindig, de sportcipőben ritkán előfordul, hogy nem, de ott lábspray, cipőspray-k minden játszik akkor. - még hacsak otthon is kapom fel a légkondis lakásban a sportcipőt.
A levált bőrhámsejtek, a legjobb táptalajai a bőrgombának.
14/15 anonim válasza:
Nem mert a cipőmbe puha betét van és az zokni nélkül is jo
15/15 BiTOPro97 válasza:
#14 "A levált bőrhámsejtek, a legjobb táptalajai a bőrgombának." A puha betét ez még kép gyűjti, "lábspray, cipőspray-k minden" együtt kivédi a gombás fertőzést és lábszagot. Meg úgy-e a váltott cipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!