Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti hordtok zoknit nyáron?

Ti hordtok zoknit nyáron?

Figyelt kérdés

2015. jún. 4. 14:46
1 2
 11/15 anonim válasza:
Én otthon mindig hordok, egész életemben zoknipárti voltam. Kintre zárt cipőben, ha ballerina, akkor ilyen kivágott zoknit, valamikor nylon harisnyát, de az ritka, de nagyon ritkán zokni nélkül megyek.
2016. aug. 13. 15:46
 12/15 BiTOPro97 ***** válasza:
Otthon ha nincs vendég akkor mezítláb vagyok, bőrcipőben mindig. De sportcipőben ritkán előfordul, hogy nem, de ott lábspray, cipőspray-k minden játszik akkor.
2016. aug. 15. 13:33
 13/15 BiTOPro97 ***** válasza:

Otthon ha nincs vendég akkor mezítláb vagyok. Bőrcipőben mindig, de sportcipőben ritkán előfordul, hogy nem, de ott lábspray, cipőspray-k minden játszik akkor. - még hacsak otthon is kapom fel a légkondis lakásban a sportcipőt.

A levált bőrhámsejtek, a legjobb táptalajai a bőrgombának.

2016. aug. 15. 13:36
 14/15 anonim válasza:
Nem mert a cipőmbe puha betét van és az zokni nélkül is jo
2016. aug. 15. 15:42
 15/15 BiTOPro97 ***** válasza:
#14 "A levált bőrhámsejtek, a legjobb táptalajai a bőrgombának." A puha betét ez még kép gyűjti, "lábspray, cipőspray-k minden" együtt kivédi a gombás fertőzést és lábszagot. Meg úgy-e a váltott cipő.
2016. aug. 15. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!