Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg nagyon ciki ha nem...

Tényleg nagyon ciki ha nem hordok toppot 13 évesen?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és hetedikes. A legtöbb lány az osztályomból már negyedikben toppot viselt, most már vannak akik melltartót. És annyira cikinek érzem hogy egyedül nekem nincs toppom és egyedül nekem kell félmeztelenre vetkőznöm tesi előtt. Tudom, hogy ez cicimérettől függ, de az osztályomban van akinek nálam kisebb cicije van és hord toppot. Meg az is elég kínos hogy a fehér pólón átlátszik, és tesin nagyon sokszor igazgatom. És van olyan osztálytársam aki konkrétan beszólt hogy mikor akarok már toppot venni. Csak bem merem elmondani anyunak... Neki még mindig egy kislány vagyok és szerintem azt se nagyon tudja hogy mi az a top. Szerintetek mit csináljak? Segítsetek@

2015. szept. 7. 21:25
1 2
 11/18 anonim válasza:
top alatt a "cicifix"-et értette, sztrecs anyagú kosár nélküli melltartó tulajdonképpen. Szerintem,érdemes, mert hetedikesen már átlátszik a pólón, és ez nem csak mások, de számodra is zavaró lehet. Érdemes beruházni. Egyszerűen mondd édesanyádnak, hogy szeretnél egyet, mert átlátszik a pólón, és már elég nagy vagy hozzá (: Nekem is volt ilyen problémám , csak ötödikben. Ugyanígy tettem, és kaptam 2 toppot. ;)
2015. szept. 15. 17:08
 12/18 anonim ***** válasza:
Mindenféleképpen hordj valamit. Idétlen, ha nincs, és nagyon kellemetlen öltözni. Lehet kapni kicsi melltartót, ami ad vmi formát, és tart, eltakar.
2015. szept. 19. 16:19
 13/18 anonim ***** válasza:
Mit meg nem adnék ilyen oszt társért :DD mondd anyudnak simán.. ez most olyan mintha én nem hordanék boxert és a fütyim lógna mikor öltözök:)... És ha áll az dudorodna ,háát lehet valakinek tetszene de nem mindenkinek tuti :)
2015. okt. 5. 20:11
 14/18 anonim ***** válasza:

Én 8-9 éves lehettem amikor anyum először vett nekem ilyet. De azt is csak azért mert a legjobb barátnőmnek (aki akkor 9-10 volt) már volt olyan topja és én is akartam egy olyat :D

De amúgy szerintem mond meg mond meg egyszerüen. Pl. "Anya, tudod szeretnék olyan toppot. Az nem melltartó, hanem olyan kis "cicitartó". Az osztályban már mindenkinek van már olyan. Meg tesin is olyaan ciki.." ;)

2015. okt. 5. 20:24
 15/18 anonim ***** válasza:
67%

Hát, nekem már ötödikben kellett a melltartó, és már harmadikban kellet a topp... Elég hirtelen kezdett nőni, és csak nekem az egész osztályban, kicsit szégyelltem is, h nekem már akkora volt hatodikban, mint egy tenisz labda, az összes többi lánynak meg lapos...

De hát ez van.

Szerintem nem ciki, ha szólsz anyudnak, már tini vagy, lassan már durvábbat is fogsz mesélni/kérni... :3

15/L

2015. okt. 5. 20:24
 16/18 anonim ***** válasza:
Mindenkeppen vetess legalabb 1et ,mert ez neked kellemetlen...nyugodtan szoljal anyukadnak,nem fog ez kellemetlen lenni...hiszem o az anyukad es o is no
2015. nov. 22. 09:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Mond el vagy ő nem látja rajtad? Én kb 11éves lehettem mikor az unoka tesoma dott nekem egy toppot anyám nem szólt semmit. Most 13vagyok es melltartót hordok. Mert már szükség van rá.
2015. nov. 22. 11:31
 18/18 anonim válasza:
Ne aggodj én 14 éves vagyok és én is túl estem ezen,egy éve,előre ciki volt,de majd elmúlt,nem éreztem cikinek.
2017. márc. 17. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!