Hogyan lehet saját rajzból pólómintát készíteni?
Figyelt kérdés
Digitális rajzokat készítek és nemrég jött az ötlet hogy néhányat pólóra nyomtatok, készítettem több képet háttér nélkül mert csak a karaktert szeretném a pólóra semmi "keret", de ahol voltam ott mondták hogy a fehér pólón is fog látszani a "háttér" fehér rész és ők ezt nem tudják megszerkeszteni stb. Hogyan tudom kivitelezni hogy CSAK a karakter legyen a pólón? Mentsek png formátumban? vagy keressek olyan céget akik ezt megcsinálják? Ezt esetben melyiket ajánljátok? Oh És milyen kép méret a legjobb póló mintához?2015. szept. 7. 17:10
1/3 anonim válasza:
plázákban, azt hiszem a Mammutban van ilyen hely, régen kb. 3000ft volt.
2/3 anonim válasza:
Meg tudnák csak lusták, bárhol máshol egy kis plusz pénzért megcsinálják, de az is jó ha kivágod a karaktert, a hátteret átlátszóvá teszed és átrakod png formátumba. Akkr szebben néz ki színes pólón néha ha csinálsz a karakter köré egy is fehér körvonalat.
Mondjuk engem egyszer jól lehúztak a győri Árkádban, 4000Ft volt és kifizettették velem a szerkesztési díjat mert levágták az általam készített körvonalat (amit nem is kértem hogy vágjanak le!)
3/3 anonim válasza:
Photoshoppal meg tudod csinálni, hogy körbevágod a mintát/karaktert és egy üres background layerre rakod rá. Akkor nem lesz semmilyen háttere. És kb olyan formátumba mentheted, amilyenbe akarod (png, jpg, tiff...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!