Milyen fürdőruhát/bikinit vennél, ha sem ár, sem beszerezhetőség nem szabna határt? Link?
Figyelt kérdés
olyan fürdőruci képeket linkelnétek,ami nagyon tetszik,amit szívesen viselnél ha lehetne. Olyan is lehet persze,amilyened van,ha az tetszik.köszi.2010. márc. 11. 22:02
1/12 anonim válasza:
2/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
5/12 A kérdező kommentje:
ezek nagyon jól :)
Főleg az utolsó kockás nagyon tetszik . Jöhetnek még!!
2010. márc. 11. 22:22
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
Mi a francért kell lepontozni? :D
Attól még, ha nem egyezik pl. az ízlésünk, attól még én is hasznosképp válaszoltam meg a kérdést. :D
8/12 anonim válasza:
Nekem Ed Hardy-m van,gyönyörű!
Fehér alapon pirosas mintával,képet még nem készítettem róla,de majd be linkelem.
9/12 A kérdező kommentje:
én nem pontoztam le senkit,nem tudom ki szórakozik ezzel,h lepontozgat másokat :S
Mindenkinek ment a zöld jelecske :)
2010. márc. 12. 11:09
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!