Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért szólnak le egy lányt ha...

Anonymous0123 kérdése:

Miért szólnak le egy lányt ha kirakja a melleit?

Figyelt kérdés

Az új sulimban ma reggel felvettem egy kivágott pólót de véletlenül lejjebb csuszott és a végzősök elkezdték hogy "iskolába vagyunk nem kipakoló vásárban..!"

Meg mikor megyek a barátnőimmel a folyosón akkor fütyülnek meg szólogatnak be.

Esetleg azért mert ronda vagyok vagy nem szimaptikus személy?

2015. szept. 4. 16:35
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Mert az ilyen 14-15 éves punettik nem tudják, hogy iskolában vannak és nem a sarki diszkóban. Oda tanulni mész, nem pedig kelletni magad, a másik, hogy a tanároknak is kellemtelen (főleg a férfiaknak), hogy álló nap tinilánykákat kell nézni, akik kirakják mindenüket.

Nem azt mondom, hogy garbóban kell ülni, hanem visszafogottabban kell öltözködni.

Azon meg ne csodálkozz, ha fütyülnek, meg beszólnak, ha úgy nézel ki,mint egy sarki ribizli.

2015. szept. 4. 16:41
 2/8 anonim ***** válasza:
44%

Én nem szólom le, inkább gyönyörködöm a látványban :DDDD

Egyszer előfordult, hogy hazafelé utaztam a buszon, nem volt ülőhely, hát kénytelen voltam állni. Zenét hallgattam, jóféle Heavy Troopers, és csak úgy bambultam ki a fejemből, nem is figyeltem igazából sehova. Na, egyik megállónál felszállt egy újabb adag utas, közte egy bombanőci szupermaca. Na az pont előttem állt meg. Én meg ugye bambulok ki a fejemből, hallgatom a zenét, és pont a látóterembe nyomult. Mélyen dekoltált felsőt viselt, és gyönyörű, szép mellei voltak. Egy ideig tűrte ahogy a melleit bámulom, aztán egyszercsak megszólalt: "Tetszik?"

Hát köpni-nyelni nem tudtam :DDDDDDDDD

2015. szept. 4. 16:49
 3/8 anonim ***** válasza:
18%

Lányok szóltak le? Ha igen,akkor írígység,ha pasik,akkor meg kancsók!

37/Kan

2015. szept. 4. 18:09
 4/8 anonim ***** válasza:
37%

"...tanároknak is kellemtelen (főleg a férfiaknak), hogy álló nap tinilánykákat kell nézni, akik kirakják mindenüket. "

Sajnálom is őket! :))))))))))))

2015. szept. 4. 18:10
 5/8 A kérdező kommentje:

Jolvan mar:D Nehogy azt hidjétek hogy olyan lány vagyok aki kirakja mindenét. Ez az EGYETLEN alkalom volt.xdd

Es akkor sem volt direkt mert lecsuszott.

2015. szept. 4. 19:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Iskolába azért illik normálisan felöltözni. Nem olyan ruhában, ami egy rossz mozdulatnál lecsúszik (azt meg ugye tudod, hogy aki úgy lát meg, az nem fogja tudni megmondani, hogy jaj, hát biztos csak lecsúszott neki). Ez alapvető illemtudás. Jó, a hormontúltengéses srácok úgyis azt fogják mondani, hogy csak így tovább, cicit nekem... aztán ezek a lányok picsognak később, hogy jaj, miért csak a bunkók próbálkoznak nálam, miért nincs normális pasim...
2015. szept. 4. 19:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Jó :D De azt is birom amikor ki sminkelek és azért is leszólnak.Vagy amikor csak elsétálok köszöngetnek nekünk és olyan idegesitőek kezdenek lenni.
2015. szept. 4. 20:08
 8/8 anonim ***** válasza:
70%
Mert én sem teszem ki a fél farkam a gatyából.
2015. szept. 6. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!