Szerintetek baj ha valaki kicsit kirakja amije van?
Figyelt kérdés
(csak mellre gondolok)
2014. máj. 18. 07:53
1/9 anonim válasza:
Ez olyan "kirakja amije van", hogy kirakni az eladó árut szokás - ha az illetö megvehetö portékának tartja amgát, akkor rendben van.
2014. máj. 18. 08:01
2/9 anonim válasza:
attól függ. Tinikislányoknál szokás a pici mellüket kinyomni szinte már a kulcscsontjukig, majd pucsítani egy miniszoknyában. Ez elég gáz.
Én hiszek még abban, hogy egyszerre egy dolgot kell kiemelni magunkon. Azzal nem lehet melléfogni. Nem lesz túl sok, de azért mutat is valamit.
De ne hazudj a méreteidről! (ne sokat) mert annak mindig csalódás a vége.
2014. máj. 18. 09:13
3/9 anonim válasza:
Szerintem az első is értette, azért írta azt amit...
Nekem nem baj, mindenki azt csinál amit akar, de persze erről meglesz mindenki másnak a véleménye.
Meg nem mindegy hogy pl egy 50 kilós lány rakja ki a mellét, vagy egy 80 kilós. Utóbbinál bizonyára mindenki azt hinné, hogy kompenzálni szeretne ezzel valamit.
2014. máj. 18. 09:17
4/9 anonim válasza:
Én is azt a nézetet vallom, hogy aki kipakolja, az aztán ne sértődjön meg, ha valaki szóvá is teszi és meginvitálja bizonyos dolgokra. :) A vicc, hogy az ilyen nőcskék végtelenül felháborodnak, ha bárki megjegyzést tesz a portékájukra. Pedig ők azok, akik szánt szándékkal mutogatják. Úgyhogy nagyon nevetséges az értetlenkedésük. Nem beszélve arról, hogy szerintem roppant ízléstelen a tőgyöket kipakolni.
2014. máj. 18. 10:05
5/9 anonim válasza:
Nyugodtan rakd ki, csak aztán ne csodálkozz, ha beszélgetés közben nem a szemedbe néznek, hanem a melledet bámulják:)
2014. máj. 18. 10:13
6/9 anonim válasza:
Az 50 kilós lányoknak meg nemigen van mit kirakni.
Én azt mondom bizonyos alkalmakra belefér, de munkába, suliba igenis baj.
2014. máj. 18. 11:35
7/9 anonim válasza:
Engem nem zavar.Úgy öltözik mindenki ahogy akar.Az már más kérdés,hogy milyen helyre vesz fel kivágott felsőt?! Mert suliba nem túl előnyös,de munkahelyre sem.
2014. máj. 18. 11:42
8/9 anonim válasza:
Attól függ, mennyire pakolja ki. Van olyan, ami szerintem még ízléses és csinos, de úgy is lehet, hogy teljesen közönséges legyen az eredmény.
amiket belinkeltél, azok közül az elsö csoport szerintem a mérsékelten dekoltált kategória (ami megfelelö helyen teljesen normális), a második csoport az AZ, ami számomra a "kirakja, ami van neki" kategória, és egyértelmüen a saját magát árulja jellegü nökre jellemzö.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!