Miért szólnak le annyi embert, hogy tucatstílusú?
Figyelt kérdés
Most komolyan emberek, ti milyenek vagytok? :DD Annyi helyen olvasom, mikor fent van egy divatos csaj képe, hogy mindenki beszól, hogy tucat... Ahol meg nem úgy öltözött csaj van arra meg mondják, hogy így úgy igénytelen... Mert ti hol vásároltok, hogy így beszóltok másoknak? Külön tervező szab nektek ruhát, vagy mire ekkora a szátok? :DD2013. okt. 27. 19:19
1/6 anonim válasza:
Úgy érzem valakinek beszóltak...
2/6 dominika72 válasza:
Szerintem gáz ha minden második emberen ugyan olyan ruha van.. azért is tucat.. Amúgy is, miért lenne valaki igénytelen mert máshogy öltözik? Lehet úgy is divatosnak lenni hogy nem jön velem ugyan olyan ruha szemben az utcán...
3/6 anonim válasza:
Arra mondják, hogy tucat, aki pont olyan, mint a többi. megfelelési kényszerrel. Az ilyenekt azért szólják le, mert nem merik önmagukat vállalni és nincs saját stílusuk, félnek kimutatni egyéniségüket és ez valamennyiben negatív dolgo. AZ önmagában nem baj, hogy divatosan öltözünk, hanem az a bj, hogy csakúgy és nem viszünk bele semmi egyénit, ezek mellett, csak olyat veszünk fel, amit már valaki máson is láttunk
4/6 A kérdező kommentje:
Mert dominika, te hogy öltözöl? Nem azt mondom, hogy úgy öltözök, hogy, ami másokon van pl nem hordtam sose terepmintás nadrágot, mert csúnya, meg hordtam azt a ronda csizmát, ami minden csajon volt és olyan gusztustalan csámpásan mentek benne. Magassarkút hordok, cicanaci, ami tetszik, nem azt,ami éppen felkapottnak számít. Azt veszem meg, ami tetszik a boltba, nem azt, ami éppen nagy "trend".
2013. okt. 27. 20:07
5/6 anonim válasza:
Mert ha egy fiu csofatmert hord,pont azert hogy ne tunjon tucatnak,akkor mindjart lekocsogozik es aki megijed az nem meri mar felvenni!
Csak a batrak akik unjak mar az egyhangu boszaru sablon "ugymond ferfias" ruhakat azok viselik,hogy ne tartozzanak a tucag koze!
6/6 anonim válasza:
Én nem igazán szoktam olyat mondani másra, hogy tucat, pl. nekem is van 1-2 márkás cuccom, amit plázában vettem, ennyi erővel én is lehetnék tucat :D De szerintem úgy is lehet valaki egyedi, ha plázában vásárol, csak mondjuk olyan kombinációban hord egy darabot, ahogy más azt nem hordja. Meg ezenkívül van 1-2 turis cuccom, meg kínai, és ezeket kombinálva, én szerintem nem vagyok tucat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!