Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok erről? Miért...

Mit gondoltok erről? Miért szólnak le?

Figyelt kérdés

Nem vallom magam hungaristának, csak erősen magyar érzelmű lánynak ( kreol bőröm van ). Bakancsot hordok, Harcos és Turul feliratú ruháim is vannak. Vannak aki leszólnak és engem igazából nagyon zavar , mert nem igazán értem, hogy miért. Talán, mert kreol a bőröm vagy csak nem tetszik nekik a 'stílusom'?

Vélemény? Ti is ezt tennétek?(leszólnátok)

2010. jan. 10. 17:37
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

MErt így öltözni még egy fiúnak is gáz, nemhogy egy lánynak:/ Semmi nőiesség, tök igénytelen... És nehogy azt hidd, hogy rózsaszínfüggő Barbie baba vagyok, nagy rockfüggő, ájjel-nappal kemény zenék szólnak nálam, de nem öltözök úgy, mint egy rocker.

Igen, én is leszólnálak. Egy lánynak legyen már stílusérzéke, legyen igényes a külsejére...

2010. jan. 10. 17:44
 2/9 anonim ***** válasza:
68%

nekem is kreol bőrőm van,de mindenkinek teccik,szval nem hiszem h azért...

a stílusod tényleg kicsit furi, szerintem változtatni kellene, legyél nőiesebb!hiszen egy bakancs nem illik lányhoz sztem:)

16/L

2010. jan. 10. 17:45
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
1.vel értek egyet...nem baj,ha büszke vagy a magyarságodra,de nem kell bohócnak öltözni
2010. jan. 10. 17:48
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

én megértelek, de sok embernek nem tetszik ez a "stílus".

Pl ha emo lennél, akkor is sokan leszólnának

2010. jan. 10. 17:50
 5/9 A kérdező kommentje:
hmm... igényes külső, szerintem nem csak az öltözködésen múlik, és szerintem még, hogy nem értenek egyet néhányan azzal, hogy 'magyar érzelmű vagyok, nem én tehetek. Mindenkinek meg van a 'stílusa', pl. én sem szólom le azokat akik disco-ba járnak, vagy akik esetleg repperek.
2010. jan. 10. 17:53
 6/9 anonim válasza:
94%
Az emberek azt szólják le aki különbözik tőlük, ennyire egyszerű.
2010. jan. 10. 17:58
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

én erősen hawai érzelmű vagyok...járjak mindig fürdőruhába??:)na ez vicc volt.

Azért szólnak le mert van pár magyar érzelmű ember akivel van gond viselkedésileg...és tudod a hülye magyar úgy gondolkodik,amilyen a mosdó olyan a törölköző.Én mindig tűsarkúban járok,műkörmöm van,sminkelem magam.szerinted meg tudnám magyarázni mindenkinek,hogy nem vagyok üres fejű cicababa ...sőt...hogy hogy a kedvenc időtöltésem a könyvtárba járás ,van egy diplomám két fsz-em és még akarok vagy három diplomát.....

Ezek vagyunk mi..mindig kinézetről ítélünk SAJNOS.

2010. jan. 10. 18:06
 8/9 A kérdező kommentje:
hmm..teljessen igazad van 18:06-os :D amúgy velem nincs gond viselkedésileg, nem vagyok az az elzülött fajta. Meg hát jól is tanulok...igazából én így jól érzem magam, és lehet ,hogy azt gondoljátok , hogy mivel így öltözködöm, nagyon fiús vagyok, egyébként nem.
2010. jan. 10. 18:11
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is nemzeti érzelmű vagyok! Én általában kicsit folkosabb, hímzett ruhákban járok. Szeretem a hippis(tudom, kicsit fura:D) dolgokat, tarisznyáim vannak és a nyakamban bőrszíjon lóg egy aranyszarvas. Van egy gyűrűm, azon rovásírással Magyarország felirat van.

Azt szokták rám mondani, hogy egy hippi ősmagyar vagyok:)

Én is a rockzenét szeretem, és nekem is van turulos pulcsim, de nem szeretem nagyon, padig tetszik. NEm nézek ki úgy, mint egy rocker, de azért látszik rajtam, hogy nagyon más zene nem nagyon jöhet szóba. Érted.:D

2010. jan. 11. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!