Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szalagavatón keringőnél...

Szalagavatón keringőnél kivitelezhetetlen 10 centis magassarkúban táncolni? Van olyan közületek, aki kibírta benne?

Figyelt kérdés

Nagyon alacsony vagyok, 25 cm-rel magasabb a táncpartnerem, ezért gondolkodom azon, hogy felveszek egy 10 centis magassarkút. Viszont kicsit félek, hogy abban orra bukom :D

Szerintetek mi legyen? Azt sem akarom, hogy alig érjem fel a párom tánc közben és röhejes legyen...

2015. szept. 4. 09:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha profin jársz benne, ha olyan természetes, mintha laposban lennél, akkor fog menni a tánc is.

Ha most próbálnád csak ki először, vagy ha a járás sem tökéletes még, akkor inkább ne, mert csak szenvedni fogsz, meg táncnál azért az is fontos, hogy egyensúlyban legyél.

Cseréljetek párt valakivel.

2015. szept. 4. 09:37
 2/6 A kérdező kommentje:

A párcsere nincs a lehetőségek között :)

De köszi a választ!

2015. szept. 4. 10:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha ritkán jársz benne és egyáltalán nem természetes benne a járásod, inkább kerüld, mert az egyensúly fontos lenne a tánchoz.
2015. szept. 4. 10:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha olyan a ruhád, hogy nem látszik benne a cipőd egyáltalán akkor vegyél föl olyan magassarkút aminek teli talpa van mert abban nem kell aggódnod az egyensúly miatt. Vagy olyan magassarkút aminek viszonylag vastag a sarka. Tudom hülyén néz ki de a magasságod tudnád növelni vele anélkül, hogy elesnél. Tudom nem a legjobb ötlet, csak egy tipp. :)
2015. szept. 4. 10:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Sztem nem vészes a 25 centi, amúgy sem azt fogják nézni... amúgy meg ha eddig nem volt rajtad ilyen cipő, vagy volt, de bénáztál benne, akkor sztem inkább felejtsd el a 10centis magassarkút, mert nem biztos, hogy bele fogsz addig tanulni, akkor sem, ha minden nap abban vagy, pláne nem akkor, ha csak a próbák idejére veszed fel. Szóval vagy ne, vagy ha annyira nem ciki, akkor tényleg vastag sarkú vagy telitalpú.
2015. szept. 4. 19:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is kb akkora különbség volt, lapostalpúban simán kibírtam.
2015. szept. 5. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!