17. 000 FT egy blezerert es egy ruhaert sok?
Figyelt kérdés
Egy egyszeru piros blezer 10.000 ft, egy egyszeru fekete tapados ruha meg 7.000 ft. Szerintetek sok?2015. szept. 3. 09:38
1/3 anonim válasza:
Alkalmi ruháért nem sok, de csak akkor adnék ki érte ennyit ha sürgősen kell, mert leárazásokkor sokkal olyóbban is meg lehet úszni. De sajnos én már jóval többet is adtam ki alkalmi ruháért mikor az utolsó pillanatra hagytam a vásárlást, ez még nem olyan vészes.
2/3 Sunshinedoll válasza:
Szerintem nem. A Blézerért annyit nem adnék, de a kettő együtt nem sok.
3/3 anonim válasza:
A blézer szerintem drága.
A ruha okés lehet, de nagyban függ a fazonjátós. Ha csak egy sima kommersz mini, semmi extrával, akkor marha sok. Valami linket nem tudnál mellékelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!