Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért tapossák ki a lányok...

Miért tapossák ki a lányok egymás belét egy-egy ruháért?

Figyelt kérdés

Szeretek öltözködni, elhiszem, hogy más is, de hétvégén tapasztaltam olyat turkálóban, hogy kiszúrtam egy ruhát, erre egy csaj kivette a kezemből(!), mert hogy ő látta meg előbb... Mondom, ha te láttad meg előbb, az egy dolog, de itt volt a fogason, azaz, rohadtul nem a kosaradban, ami azt "jelképezi", hogy te vinnéd ezt a felsőt. Mivel szerénynek és visszafogottnak tűnök, gondolom azt hitte, szívózhat velem; kikaptam a kezéből és szóltam a biztonságinak (hirtelen nem tudtam, kinek jelezzek, hogy probléma van), hogy rakja helyre ezt a nőt. Pampogott egy sort, aztán kislisszolt onnan...

Plázás boltokban nem egészen ez van, ott ilyeneket látok, hogy tinicsajok vihognak, meg fogasról tépik le a ruhákat, behányják a sarokba, ha meg véletlenül is szeretnék odamenni levenni pont egy olyat, amit ő is nézett, flegmán végigmérnek, hogy mi a farkat képzelek magadról... Mire ez a nagyképűsködés (főleg anyu-apu pénzéből, mert szinte biztos, hogy nem maguk keresik meg)? -.- Már utálok bemenni egy rohadt ruhaboltba...

2015. ápr. 7. 13:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos mindig is voltak idióta p*csák. Ilyenkor ugyanúgy kell nézni rájuk, ahogy ők néznek rád...
2015. ápr. 7. 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Hol laksz?:) Mert én ilyet még nem tapasztaltam.
2015. ápr. 7. 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:
soha nem tapasztaltam ilyet de nem is jarok se turikba se stradivarius tipusu tini boltokba
2015. ápr. 7. 15:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Akk majd a Glamour napokat nezd meg h mi megy ott...komolyan....szanalom -.-'''
2015. ápr. 7. 16:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Sosem tapasztaltam ilyet, Glamour napokon sem.
2015. ápr. 7. 16:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Velem személyesen csak 1x volt ilyen, akkor vki az egyik sor melletti lerakott kosaramból kezdett válogatni... hát, megmondtam neki a magamét, arra megijedt. Még ilyet... de szerencsére nem ez az általános.

Hanem ami a leginkább kiakasztó volt... amikor a Blahán az Europeumot megnyitották, akkor volt egy H&M-es akció... az megint más kérdés, hogy az Europeum és H&M honlapján tök vegyes infó volt... mindenesetre annyi volt, hogy x ember kap 7e Ft-os utalványt. Hát amilyen tülekedés-pofozkodás ott volt... főleg mikor kiderült, hogy az első sorbanállók kapják... elkezdték osztani a kiképzetlen kis diák munkatársak a kuponokat, hát komolyan mondom... egymás kezéből tépték ki az emberek, volt, aki hármat is vitt, majdnem verekedés volt. Én is szerettem volna, de inkább hátraléptem, mikor megláttam, milyen viszonyok vannak. Én legalább nő vagyok, és van méltóságom, nem fogom a másik kezéből kitépni a kupont, mint vmi vadállat...

2015. ápr. 7. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:

fú arra az europeumos h&m nyitásra én is emlékszem. : D barátnőm volt olyan "h.lye", hogy kiharcolt magának egy 7000 ft-os utalványt. tényleg majdnem verekedés volt.

most megint nyílik új h&m, 3000 ft-os utalványt fognak adni, ott is tuti verekedés lesz. : D

2015. ápr. 8. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!