Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel ehhez a nadrághoz?

Mit vegyek fel ehhez a nadrághoz?

Figyelt kérdés

Milyen cipőt, és milyen pulcsit vagy mit? kardigán alá milyen felső, és milyen legyen a kardigán?

ez a nadrág csillog, csak a képen nem látszik...

ilyen ezüstös bronz színű vagyis ilyan feketés szürke csillogos szerű.

[link]

[link]

[link]

köszönöm.

L/14

2010. márc. 11. 18:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Szia! Szerintem egy kerek orrú magassarkú bármilyen színben olyan színű felső és arra egy fekete kardigán nagyon jó lenne hozz- Vagy egy bokacsizma egyszerű felső és bördzseki. Amugy milyen cipők és ruhák hozzá a választék hogy akkor hátha abból találnánk valami jót:):)
2010. márc. 11. 18:36
 2/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ, igazad van, de az a baj, hogy nagyon magas vagyok, és nincsen magassarkúm, se boka csízmám.

sport cipő ehezz nem nagyon, csak max fekete... most meg hideg van szóval azért nem vennék fel balerina cipőt.

2010. márc. 11. 18:38
 3/12 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok! Mennyire vagy magas? Én 173cm vagyok és ezzel nekem is mindig gondom volt de ahogy öregszem rájöttem hogy nem is túl magas ez. Most vettem a deichmanba egy 4centi sarkú bokacsizmát egy 5centis piros kerek orrút és egy barna félcipőt. Akcióban 8000rért a hármat, Szerintem 4-5centi belefér mivel ha már ugy is magas vagy az a pár centi nem számit.
2010. márc. 11. 18:45
 4/12 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

Mások is úgy gondolják nem gáz magasnak lenni:):)

2010. márc. 11. 18:45
 5/12 A kérdező kommentje:
tudom, hogy nem gáz, csak szeretnék kicsit kisebb lenni mert 173 cm vagyok, és nem sokára 14 éves. (idén) de az osztálytársaim elég kicsik, és nem szeretnék kitűnni a sorból. szóval mit vegyek fel? milyen cipőt a nadrághoz? mert ma is egész nap esett a havas eső.
2010. márc. 11. 18:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Mennyire szük a naci? Ha van egy hosszúszárú fekete bőr csizmád abba bele húzhatod és úgy jó!
2010. márc. 11. 18:50
 7/12 A kérdező kommentje:

van csízmám, de már itt van a tavasz, és ilyenkor nem szívesen hordok csízmát. am nagyon szűk.

csak ilyenkor szeretném megmutatni, hogy itt a tavasz, és most csak sportcipőt szeretnék viszelni... de ahhoz télleg nem megy?

2010. márc. 11. 18:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát nem igazán illik hozzá. De hát ha azzal szeretnéd viseld azzal. Amugy ma volt kb 4 fok odakint és hó esett szoval nyugodtan vehetnél csizmát.
2010. márc. 11. 18:59
 9/12 anonim ***** válasza:

Most komolyan magassarkút adnál egy 13-14 éves kislányra???

Egyik az, hogy rohadtul nevetségesen nézne ki, a másik, hogy ha rá fog szokni, akkor 20 éves korára gusztustalanul eldeformálódik majd a lába...

2010. márc. 12. 08:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egy 3-4centis cipő sarok nem annyira magas. S ezen kivül irtam a hoszúszáru és rövidszárú csizmát is. De végülis mindegy mert sportcipővel fogja felvenni valószinű.
2010. márc. 12. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!