Egyenesszárú vagy csőszárú nadrághoz milyen sport cipőt vegyek fel?
2 40-es cipő között is nagy a különbség! Van egy fekete sportcipőm, amiben olyan kicsinek néz ki a lábam, mint ha csak mondjuk 37-es lenne! :)De mondjuk egy fehér cipőmbe kegyetlenül nagynak néz ki...
De miért nem próbálkozol inkább kis topánkákkal? Sokkal nőiesebb, de ugyanúgy kényelmes viselet és azokban is kisebbnek tűnne a lábad!
converse miért nem??
am nekem 41 es lábam van és slip on cipőt meg tornacipőt hordok cső meg egynes száru farmerrel .
sztem ne foglalkozz vele
14.L :D
én 19 vagyok és énis szeretem a converse tornacipőt. nem értem miért csak 14 évesen szerethetik? :| -utolsó válaszolónak ment-
amugy kérdezőnek: nekem is 40es a lábam és engemis idegesít hogy ugy nézek ki mint egy nyomtatott L betü :D ráadásul 170 alatt vagyok kicsit
amugy nem oylan para kivülről, vagy vegyél egy kicsit bővebb - nem feszülős- nadrágokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!