Ehhez a színú nadrághoz mit vegyek fel? SOS!
Krémszínú, olyan bézs jellegű, nem is tudom milyen. csőnadrág, és finom selyemszerű anyaga van.
Milyen színú és típusú felsőt vegyek fel hozzá? Szőke vagyok zöld szemmel. És milyen cipőt?
Írjatok komplett megoldást!Fontos!
Köszi
Nem a saját felsőimből. Venni akarok hozzá valamit.
Fehéres, de nem hófehér, hanme olyan bézses. Akkor pl valami cappucino barna felsőt? és milyen cipőt táskát? Ha az is barna, nem lesz sok?
szerintem azmár sok lesz cipőt meg táskát vehetsz feketét, és akkor azt máskor is tudod hordani,
és szerinem vegyél egy fehér fölsőt,és vegyél hozzá egy sima fekete nagy derékra rakható övet :)
és ha felveszed a fehérfölsőt fekete derékövvel akkor nem fog 'elütni' a fekete cipődtől és a táskádtól sem..
na meg persze ez az öv mostnába nagyon divatos ^^
Nagyon köszi. Az utolsó jónak tűnik.
Hol lehet olyan vastag öveket venni? Nekem nincs egy sem. És nem vagyok egy nagy plázás, nem láttam még, bár lehet nem is igyeltem. :)
utolsó előtti vagyok
kinaiba lehet venni ..szerintem :)
a 2 b.nöm az lenyult 1et egy kinai ruháról xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!