Ha 65a lenne a melltartóméretem, akor hordjak?
ne.
amúgy nemkell ehhez semmilyen kalkulátor, mérd meg centivel a melled alatti részt, ha az neméri el a 70-et sem, felesleges a melltartó.
hány éves vagy?
szerintem inkább toppot hordjál a póló alatt
köszi a válaszokat:-)
toppot most is hordok:-)
és nyáron az ujjatlan felsők alá? ne vegyek semmit? az kicsit kellemetlen ahogy "dudorodik"
a toppnak meg nemcsak a pántja, hanem van amikor a hátsó része vagy a "nyaka" is kilátszik akk mit csináljak??
Ha zavar, akkor a nyári cuccokhoz vehetsz ilyet.Tudom, nekem is ez volt a problémám kisebb koromban, hogy mellem alig volt, de már elég idős voltam ahhoz, hogy hülyén nézzen ki, ahogyan dudorodik.
Szerintem vegyél egy ilyen kicsi melltartót és használd olyan felsőkhöz, amiken "átütne" a cicid. Vagy olyan topot, ami kicsit vastagabb anyagú, esetleg ti varrhattok bele bélést előre.
azokat azért gyártják, h a gyermekek is nőnek érezhessék magukat:D
mertha a gyrek elkezd hisztizni h de neki melltartó kell, akkor az anyja nemvehet neki olyat ami nemjó rá, mert az hogynézki? ezért gyártottak ilyet is.
szerintem nincs vele semmi baj, engem is zavart régebben, ha nem votl rajtam;)
egy próbát megér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!