Miért éri meg Nike, Adidas DC meg akármilyen pólókat venni sokezer forintért?
A retro pólóm 3 mosás után kinyúlt, olyan volt mint egy mosogatórongy, a túrt 250 Ft-os h&m-es pólóm (amit már előtte hordtak), még mindig ép és egészséges. Szerintem a márka meg a márka között is van különbség. Az ilyen nyú jorker az csak név, amúgy meg szar. De mondjuk egy Nike melegítő akár 15 évig is melegítő marad, míg egy kínai az pár hónap után foszlik, feslik, szakad.
Ez emberfüggő. Van olyan aki kevés ruhát vesz, de az márkás legyen. Van olyan aki többet, és nem számít neki milyen.
Én elég régóta túrok csak, max nadrágot veszek a zarában vagy a nyú jorkerben, aztán ennyi. A cipő az egyetlen, amiből nem veszek gagyit. Volt nekem kínais tornacipőm, 2 hét alatt eltörött a talpa.
Azt elárulnád hol veszel ilyen olcsón minőségi pólót? Én is szeretnék olyanokat venni! Nincs pénzem 5-10000 Ft-os pólókra...
Előre is köszönöm!
Ha nekem szólt :)
Általában az angol turkálókba szoktam járni, biztos van olyan felétek is. Inkább abba járok, ami kilós, 2490 Ft/kg, ebbe belefér kb. 8 póló :) Ahova én járok, rengeteg Marks&Spencer, H&M van, de mikor új árukészlet van, akkor szokott adidas, nike is. Nagyon szeretem pl. még a Gap-ot is, mert nagyon jó anyagúak a ruhák. +még van egy kedvenc turi, az viszont már darabáras, de nagyon szép ruhák vannak ott is. Ott akkor érdemes vásárolni, ha leárazzák nyár végén a rövid ujjú dolgokat, tél végén meg a hosszú ujjúkat. Tegnap is vettem 500 Ft-ért egy H&M-es pulcsit. De van onnan Espirites cuccom is. Én imádok túrni. Olyan jó érzés, hogy abból a pénzből, amennyiért vennék egy nyú jorkeres pólót, én veszek 10 másikat:)
Egyébként győri vagyok, de egyszer szívesen felmennék pestre egy turkáló körútra :D
e-bay-ről most rendeltem egy eredeti DC pólót a póló 10 dollár, a szállítási költség 3 dollár volt,így megúsztam 2000 Ft-ért egy DC pólót az USA-ból :D
Ajánlom mindenkinek figyelmébe:),és igen, valamelyik válaszoló írta is,hogy semmivel sem jobb minőségűek a drágábbak,csak jobban bírják.De kérdem én:Ha nem jobb minőségű,akkor miért bírja jobban......?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!