Miért éri meg Nike, Adidas DC meg akármilyen pólókat venni sokezer forintért?
Jaj, gondoltam, hogy valaki megint előjön azzal, hogy mindent Kínában gyártanak. Igen, Kínában gyártják a Nike-t is, de nem kínai szar gépekkel (mint a márkátlanokat), hanem az amerikai / angol / stb( amilyen "nemzetiségű" a márka) gépekkel csinálják. Csak azért Kínában gyártják, mert ott olcsó a munkaerő.
Ez a nagy titok, amire senki nem gondol egy percig sem, csak veri a mellét.
Amúgy azért, mert sokkal jobb a minőségük, jobban tetszenek, nem gagyik ÉS lehet lepontozni: Ha van rá pénze valakinek miért kéne a kínaiból öltözködni??
hát ha neked olyan legyél vele boldog.....nekem tönkrementek az olcsó pólóim...Na de egy 500 forintos tornacipőt ne hasonlíts már a convershez...NA persze te aztán tudod...
LEhet lepontozni ha ettől boldogabb leszel:D:D
Lehet olcsóból is jó minőségűt kapni.
Szerintem a kérdező se úgy értette, hogy úgy veszi meg az olcsóbbat, hogy megse nézi, h milyen a varrás, meg milyen az anyaga.
Én vásárolok márkásat is, meg márkátlant is, sokszor tényleg nem jobb a márkás, és naív feltételezés, hogy a minőséget fizeted meg. Nekem van olyan ismerősöm, akinek van ipari kötőgépe, és volt már, hogy egész nagy cégtől kapott megbízást, tehát miután belevarrták a cimkét márkás lett. Ugyanazzal a géppel kötötte, mint más megrendelőknek...
Jobb esetben tényleg a minőség mutatkozik meg az árban, de sajnos ez a ritkább. Viszont az is igaz, hogy az olcsók között (is) nehéz jó minőségűt találni....
Mit foglalkozol vele, hogy mi van másokon?? Az ő dolguk, semmi közöd hozzá, mellesleg a lepontozáson kívül mást nem tudtál szólni a válaszomhoz...:)))))
Süt belőled az irigység...De majd a kedvedért a kínaiból fogok öltözködni! Remélem így már nyugodtabban fekszel le!:)
Üdv:)
nemááár...az ő kedvéért kínaiból???meghibbantál???
És igen márkás közt is van ratyi...Csakhogy már amikor megfogod és megnézed a két oldalvarrását rájöhetsz,hogy jó minőségű e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!