Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » KÉRLEK SEGÍTSETEK! Miért...

KÉRLEK SEGÍTSETEK! Miért vagyok ilyen hülye?! Fontos!

Figyelt kérdés

Az a gondom, hogy mindig mindenkinek meg akarok felelni.

Vagyis..ez nem teljesen igaz, inkáb egy embernek akarok megfelelni.

Van egy srác, aki nekem tetszik, és én os neki(tőle tudom, járni is akart velem, de az most nem lényeg, hogy miért nem jöttünk össze)Egy suloba járunk, mindketten 16 évesek vagyunk.Vettünk kontaktlencsét és folyton azon kattogok, hogy mivel valamennyivel másabb úgy az arcom mint szemüveggel, rondábbnak gondol-e majd, vagy már nem tetszek neki...Meg nem merek felvenni új ruhát, mert mi van, ha neki nem tetszik...Segítsetek, hogy tudnék konkrétan sz@arni arra hogy mit gondol?Nem fogunk úgyse összejönni, mert én úgyse mennék bele most egy kapcsolatba..Így meg nem kéne érdekeljen, mit gondol...Mit tegyek?:(

2015. aug. 26. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Tényleg nem értem miért kattogsz a azon hogy ő mit gondol... kontaklencse macserás, egy jópofa szemüvegkeret ami illik az arcformádhoz sokat segíthet :) probalj meg először elfogadni magadat olyannak amilyen vagy :) utána már nem fog érdekelni hogy ki mit gondol .
2015. aug. 26. 20:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem macera a lencse,és általában szemüveg nélkül mindenki szebb(SZERINTEM).Nyugodtan vegyél fel új ruhát,biztos tetszeni fog neki.
2015. aug. 27. 09:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Úgy öltözz és azt hordd, amiben jól érzed magad, mert ha eszélyezve vagy, kiül az arcodra és ha elsőre nem is látszik, a kisugárzásodon érződni fog. Legyél önmagad, szeresd magad, érzed jól magad a bőrödben, mert amíg ennyire mások, vagy akár 1 embertől függ a jókedved és az önbecsülésed nagyon boldogtalan leszel.
2015. aug. 27. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!