Miért lett nagy divat a gumi csizma? Oké oké tanyán még elmegy na de az utcán!?
Figyelt kérdés
Nem kényelmetlen? Nem lesz brutal szagú a láb? Persze kis koromban rám eroltették de magamtól sose vennék..
:))
2015. aug. 26. 09:08
11/14 anonim válasza:
9-es vagyok.
Most miért húzod fel magad? Tök poén beleugrálni a pocsolyákba :P És a buszon annyi a tratyak, hogy inkább otthon lemosom a csizmát oszt'kész. Az esőkabát meg csak térdig véd, nálunk meg néha ömlik az utcán is.
De most csak azért, mert másokat sért az, ha én műanyagot veszek a lábamra, hagyjam ki a bokáig érő vízben való játékot suli előtt/után? Ne már....
Szerintem kedves kérdező, keress magadnak egy hobbit.
12/14 A kérdező kommentje:
Hát ha téged az tesz boldoggá hogy tócsaba ugralsz mint vmi kis gyerek vagy mint zakkant hát rendben xdd
2015. szept. 1. 22:21
13/14 anonim válasza:
szerintem kifejezetten kényelmes :) és tetszik is,olyat vettem aminek nem olyan széles az eleje :)
14/14 anonim válasza:
olyan hülyeség amit beszélsz. sokkal kényelmesebb sokaknak egy gumicsizma, meg egy kapucnis kabát, mint esernyőt cibálni mindenhova. nem tudom mit nem lehet ezen elfogadni. meg miért vagyok leszavazva, amiért azt mondom hogy kutyasétáltatáshoz elég hasznos is ráadásul, mert húz bele minden koszba stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!