Miért lett nagy divat a gumi csizma? Oké oké tanyán még elmegy na de az utcán!?
Nem kényelmetlen? Nem lesz brutal szagú a láb? Persze kis koromban rám eroltették de magamtól sose vennék..
:))
Praktikus, esőben.
Eddig is volt. Szerintem már nem is olyan nagy divat. Inkább 2-3 éve volt az.
Így az is fel meri venni, aki esetleg cikinek találta.
Nekem nincs, mert szerintem kényelmetlen lehet. Max. ha hoznék magammal váltó cipőt is.
én akkor vettem amikor egy nyári-tavaszi cipőm elázott egy monszun szerű esőzésben.
most már van nyári (szellős decathlonos) gumi cipőm, hordható jelleg utcára is.
Meg van egy őszi gumicsizma. Többféle is van, nekem olyan van amiben bélés is van, plusz lehet bele tenni még talp-betétet amitől igazán kényelmes puha lesz a belseje is.
Csak akkor használom ha extra zápor van, így nem ázik el a nadrágom alja, sem a jó kis cipőim ;)
A divat sokszor a diktátorok agyszüleménye, hogy minél brutálisabb szerelésben nevettessék ki a kifutón levőket.
De ezek jobbára csak ott léteznek szerencsére, de vannak az utcai divat agitátorok, akik hétköznapi ruházkodást próbálják megszabni, hol jól, hol rosszul, a gumicsizma is ilyen hisz főleg városban látni ilyent, ha esős az idő. De a városi ember meg ritkán jön-megy tartósan a szabad ég alatt, vagy tömeg közlekedésen, zárt helyeken megy vagy a plázában, bevásárló központban. De előttem levő azt írja, hogy jó mert nem ázik be, de kérdem, akkor miért csak a nőknek gyártanak? A férfiak cipője nem ázik be?
Mindig hallani, hogy egy átlagos ruha, cipőre fanyalognak, hogy én ezt nem venném fel stb stb. A gumicsizma egy olyan dolog, ami nem utcára való, hiába divat. Ugyan úgy mint a leggings, vagy a sport latexnaci, az is nagyon buta divat volt, tökre hülyét tudnak ezekkel csinálni az emberekből.
Nekem is van, sima 5000 ft-os dechatlonos. :D
Nem lesz benne büdös a lábam, és én utálok beázott cipővel ülni napi 8 órát a suliban, nekem fontos, hogy legyen. :) Ott átveszem a tesicipőmet.
Egyébként aki ezen szörnyülködik, az kicsit olyan nekem, mint amikor régen azon volt mindenki kiakadva, ha egy nő nadrágban járt. Engem például egyáltalán nem érdekelek a vadidegen emberek, ha úgy alakul, (többször is előfordult már) a gumicsizmához hálóingben flangálok a kiskutyámmal, vagy akár nélküle is, ha jó az idő ;)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!