Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért lett nagy divat a gumi...

Miért lett nagy divat a gumi csizma? Oké oké tanyán még elmegy na de az utcán!?

Figyelt kérdés

Nem kényelmetlen? Nem lesz brutal szagú a láb? Persze kis koromban rám eroltették de magamtól sose vennék..

:))

2015. aug. 26. 09:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Sose fogom megérteni ezt a "tanyán még elmegy" hozzáállást. Városi ember nem tanyán lát gumicsizmát, hanem a kisgyerekek lábán... Amúgy legalább 10 éve divat, lassan unalmas lesz ezen fennakadni.
2015. aug. 26. 09:19
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Praktikus, esőben.

Eddig is volt. Szerintem már nem is olyan nagy divat. Inkább 2-3 éve volt az.

Így az is fel meri venni, aki esetleg cikinek találta.

Nekem nincs, mert szerintem kényelmetlen lehet. Max. ha hoznék magammal váltó cipőt is.

2015. aug. 26. 09:25
 3/14 anonim ***** válasza:
73%

én akkor vettem amikor egy nyári-tavaszi cipőm elázott egy monszun szerű esőzésben.

most már van nyári (szellős decathlonos) gumi cipőm, hordható jelleg utcára is.

Meg van egy őszi gumicsizma. Többféle is van, nekem olyan van amiben bélés is van, plusz lehet bele tenni még talp-betétet amitől igazán kényelmes puha lesz a belseje is.

Csak akkor használom ha extra zápor van, így nem ázik el a nadrágom alja, sem a jó kis cipőim ;)

2015. aug. 26. 09:27
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

A divat sokszor a diktátorok agyszüleménye, hogy minél brutálisabb szerelésben nevettessék ki a kifutón levőket.

De ezek jobbára csak ott léteznek szerencsére, de vannak az utcai divat agitátorok, akik hétköznapi ruházkodást próbálják megszabni, hol jól, hol rosszul, a gumicsizma is ilyen hisz főleg városban látni ilyent, ha esős az idő. De a városi ember meg ritkán jön-megy tartósan a szabad ég alatt, vagy tömeg közlekedésen, zárt helyeken megy vagy a plázában, bevásárló központban. De előttem levő azt írja, hogy jó mert nem ázik be, de kérdem, akkor miért csak a nőknek gyártanak? A férfiak cipője nem ázik be?

Mindig hallani, hogy egy átlagos ruha, cipőre fanyalognak, hogy én ezt nem venném fel stb stb. A gumicsizma egy olyan dolog, ami nem utcára való, hiába divat. Ugyan úgy mint a leggings, vagy a sport latexnaci, az is nagyon buta divat volt, tökre hülyét tudnak ezekkel csinálni az emberekből.

2015. aug. 26. 12:52
 5/14 anonim ***** válasza:
nekem nincs gumicsizmám, de elfogadnék egyet. kutyasétáltatáskor elég jól jönne, praktikus.
2015. aug. 26. 21:45
 6/14 anonim ***** válasza:
4: Férfiaknak is van gumicsizma. Csak az nem masnis, meg szívecskés. Vagy te olyat szeretnél? :)
2015. aug. 27. 09:06
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem olyat, ami van az nem olyan, ami utcára való, nekünk van kertünk, de még oda se veszek fel gumicsizmát, nem hogy utcára.
2015. aug. 27. 11:45
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem azért van, mert a szakadó esőben 3 perc alatt átázik bármelyik cipőm :D
2015. aug. 27. 22:49
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem is van, sima 5000 ft-os dechatlonos. :D

Nem lesz benne büdös a lábam, és én utálok beázott cipővel ülni napi 8 órát a suliban, nekem fontos, hogy legyen. :) Ott átveszem a tesicipőmet.

Egyébként aki ezen szörnyülködik, az kicsit olyan nekem, mint amikor régen azon volt mindenki kiakadva, ha egy nő nadrágban járt. Engem például egyáltalán nem érdekelek a vadidegen emberek, ha úgy alakul, (többször is előfordult már) a gumicsizmához hálóingben flangálok a kiskutyámmal, vagy akár nélküle is, ha jó az idő ;)

17/L

2015. aug. 28. 21:44
 10/14 A kérdező kommentje:
szakadó eső így meg úgy nem ismeritek az esernyőt meg nem a baszott nagy tócsákba kell lépni a másik én égnék ha be kéne mennem ilyen csizmában bármilyen bevásárló központba vagy olyan helyre ahol nagyon sokan vannak... meg erőm se lenne egy gumi vagy műanyag szarba bele bújni manapság mindenki buszozik vonatozik van akiket kocsival visznek kétlem hogy olyan hatalmas szükség van a gumi csizmára.
2015. aug. 30. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!