Mi a véleményetek, mit tudtok az UGG-ról, mint márkáról?
Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 20:15
1/9 anonim válasza:
Vannak eredeti UGG csizmáim, sapkám, kesztyűm... Mindet imádom, puha és meleg dolgok!
2/9 anonim válasza:
ismerem a csizmáit, tudom, hogy ausztrál márka
pár éve meg voltam érte őrülve, hogy nekem is kell, de ma már utcára nem venném fel, és azért, hogy otthon hordjam, nem adnék ki érte annyi pénzt
3/9 anonim válasza:
Áruljátok már el,hogy hogy kell kiejteni a nevét :D
4/9 A kérdező kommentje:
ja és hogy kell kiejteni a nevét?:DD
2015. jan. 2. 21:56
6/9 anonim válasza:
Én itthon is UGG-ot hordok. Papucsot.
7/9 anonim válasza:
ÉN nagyon szeretnék egy eredeti UGG csizmát, de nem engedhetem meg magamnak. Vannak utánzataim, azok is melegek és kényelmesek. Tavaly lett volna lehetőségem venni "használtan" (egyébként látszott hogy teljesen új, csak sacond hand üzletben árulták) pár ezer forintért, de elszalasztottam, pedig nagyon jól nézett ki, azóta is bánom.
8/9 anonim válasza:
Nagyon jó minőségű ausztrál cuccok. Itt a weboldal, látható, hogy egy csizma is 200€ körül van, tehát a 10.000 forint körüliek mind replikák.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a véleményeteket!:)
2015. jan. 9. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!