Szeretném megújítani az öltözködésem (főleg iskolába), mivel eddig mindig csak farmer+póló+zokni kombinációt használtam nap mint nap. Most szeptemberben megyek majd gimnáziumba, úgy gondoltam, ez jó lehetőség lehet a változásra. Segítene valaki? 14/L
Sokat gondolkoztam, hogy mit viselhetnék, az interneten nézelődtem, és a jelenlegi ruhatáramból összekombóztam néhány ruhát. Mit gondoltok, ezeket viselhetném iskolába? Ha szembe mennék veletek az utcán, mi lenne a véleményetek rólam?
Na ebben már nem vagyok biztos, inkább csak ünnepibb alkalomra szabad felvenni, ugye?:
Ezt pedig nyárra gondoltam, mondjuk osztálykirándulásra, vagy esetleg egy olyan szeptemberi napra, amikor 35 fok van:
Ennyit sikerült összehoznom. Azon gondolkodtam, valamikor majd elmegyek anyuval ruhát venni, szóval segítenétek, mit vegyünk? Képpel, vagy csak szöveggel, mindegy.
Amit észrevettem az, hogy nagyon tetszik a japán-koreai stílus, tehát a masnik, a nagyobb pullóverek, de tetszenek a pasztell színek, avisszafogott dolgok is. Tehát, bár a japánok hordják, de én nem szeretem a miniszoknyát, az nekem túl feltűnő lenne.
Kérem, valaki segítsen, mert én nem értek a divathoz. Minden segítséget előre is köszönök.
Mori stíus. Képeken jól néz ki, élőben elég bizarr.
Felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!