Szeretném megújítani az öltözködésem (főleg iskolába), mivel eddig mindig csak farmer+póló+zokni kombinációt használtam nap mint nap. Most szeptemberben megyek majd gimnáziumba, úgy gondoltam, ez jó lehetőség lehet a változásra. Segítene valaki? 14/L
Sokat gondolkoztam, hogy mit viselhetnék, az interneten nézelődtem, és a jelenlegi ruhatáramból összekombóztam néhány ruhát. Mit gondoltok, ezeket viselhetném iskolába? Ha szembe mennék veletek az utcán, mi lenne a véleményetek rólam?
Na ebben már nem vagyok biztos, inkább csak ünnepibb alkalomra szabad felvenni, ugye?:
Ezt pedig nyárra gondoltam, mondjuk osztálykirándulásra, vagy esetleg egy olyan szeptemberi napra, amikor 35 fok van:
Ennyit sikerült összehoznom. Azon gondolkodtam, valamikor majd elmegyek anyuval ruhát venni, szóval segítenétek, mit vegyünk? Képpel, vagy csak szöveggel, mindegy.
Amit észrevettem az, hogy nagyon tetszik a japán-koreai stílus, tehát a masnik, a nagyobb pullóverek, de tetszenek a pasztell színek, avisszafogott dolgok is. Tehát, bár a japánok hordják, de én nem szeretem a miniszoknyát, az nekem túl feltűnő lenne.
Kérem, valaki segítsen, mert én nem értek a divathoz. Minden segítséget előre is köszönök.
Szia! A mori girl-ös vagyok:)
Szerintem ezek már jobbak, aranyosak nagyon.
Amúgy mori girl ruhákat az ebay-en lehet kapni, elég olcsón.: [link]
Innen amúgy is elég egyszerű rendelni, ha van paypalod. És paypalt is elég könnyű csinálni, szóval én ezt ajánlom.:)
Szerintem túl mintásak a ruháid, azért néznek ki együtt furán. A szoknya zoknival jól néz ki, csak legyen mindkettő egyszínű. Hordhatsz ruhákat is harisnyával, kardigánnal, bakanccsal például nagyon jól nézne ki. A lábbelin nagyon sok tud múlni:)
Arra figyelj vásárláskor, hogy ne vegyél össze mindenféle mintás cuccot, mert azokat nehéz kombinálni. Ha minden letisztult, (talán van pár csipke itt-ott, vagy finom kis virágminta) akkor szinte minden máshoz föl tudod venni.
Nekem úgy tűnik, hogy most kezd kialakulni a stílusod, az elképzelésed megvan, ami jó, idővel nagyon jó stílusod lesz:)
Köszönöm a sok segítséget. :) Az ebay jó ötlet, de nem tudom, hogy a szüleim megengednék-e, hogy onnan vásároljunk, mivel eddig még sose vettünk onnét semmit, nem is biztos, hogy tudják, hogy van ilyen oldal. Nem tudtok esetleg üzleteket mondani Budapesten? Westendben, Mammutban, ezen a környéken? Persze, ha nem, akkor valahogy megkérdezem anyuékat az ebayról...
Továbbá arra gondoltam, hogy iskolába inkább csak moris blúzokat hordanék, ruhákat inkább nem, mert azért egy ilyen ruhában furcsa lennék.:
Nem? Ha nem, szóljatok, mert akkor szívesen felveszem.
És szerintetek akik régen is ismertek, mit szólnak a változtatáshoz? Félek a véleményüktől. Hogyan merjek előttük mutatkozni ilyen ruhákban?
Megint a moris vagyok:)
Hát, üzletek... sajnos ilyen mori-vintage üzletek nincsenek, bár néha egy-egy mori stílusú darabot lehet találni plázákban, turikban, de szerintem az ebay sokkal kifizetődőbb.
Amúgy a stílusváltásnál a legfontosabb: Te érezd magad jól. Ha fel akarod venni a szoknyákat, akkor vedd fel. Neked kell, hogy tetszen, nem a körülötted lévőknek. De ilyen elbűvölő és aranyos stílus nem sok leszólásra ad okot:)
Rendben, köszönöm a válaszokat!
Mondtátok, hogy a lábbelin sok múlik. Ilyen ruhákhoz inkább hosszú csizmát, meg balerinacipőt lehet venni? Vagy egy normális fekete (cipőfűzős) cipő még belefér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!