Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szeretném megújítani az...

Szeretném megújítani az öltözködésem (főleg iskolába), mivel eddig mindig csak farmer+póló+zokni kombinációt használtam nap mint nap. Most szeptemberben megyek majd gimnáziumba, úgy gondoltam, ez jó lehetőség lehet a változásra. Segítene valaki? 14/L

Figyelt kérdés

Sokat gondolkoztam, hogy mit viselhetnék, az interneten nézelődtem, és a jelenlegi ruhatáramból összekombóztam néhány ruhát. Mit gondoltok, ezeket viselhetném iskolába? Ha szembe mennék veletek az utcán, mi lenne a véleményetek rólam?

[link]

[link]

[link]

Na ebben már nem vagyok biztos, inkább csak ünnepibb alkalomra szabad felvenni, ugye?:

[link]

Ezt pedig nyárra gondoltam, mondjuk osztálykirándulásra, vagy esetleg egy olyan szeptemberi napra, amikor 35 fok van:

[link]

Ennyit sikerült összehoznom. Azon gondolkodtam, valamikor majd elmegyek anyuval ruhát venni, szóval segítenétek, mit vegyünk? Képpel, vagy csak szöveggel, mindegy.

Amit észrevettem az, hogy nagyon tetszik a japán-koreai stílus, tehát a masnik, a nagyobb pullóverek, de tetszenek a pasztell színek, avisszafogott dolgok is. Tehát, bár a japánok hordják, de én nem szeretem a miniszoknyát, az nekem túl feltűnő lenne.

Kérem, valaki segítsen, mert én nem értek a divathoz. Minden segítséget előre is köszönök.

2015. aug. 23. 16:13
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Jaaaj utolsó, ezek gyönyörűek! :) Nagyon-nagyon tetszenek! Örök hála!!
2015. aug. 23. 19:09
 12/23 A kérdező kommentje:

Mit gondoltok ezekről? Ezek is ugyanolyan rosszak? :(

[link]

[link]

[link]

Sajnos kevés ruhám van, és azok között is sok a túl kicsi/túl nagy/túl kivágott/túlzottan mintás, szóval még kevesebbet tudok felvenni.

Utolsónak: ilyen mori girl-es ruhákat hol lehet venni Budapesten? Nem tudod véletlenül?

2015. aug. 23. 20:49
 13/23 anonim ***** válasza:

Szia! A mori girl-ös vagyok:)

Szerintem ezek már jobbak, aranyosak nagyon.

Amúgy mori girl ruhákat az ebay-en lehet kapni, elég olcsón.: [link]

Innen amúgy is elég egyszerű rendelni, ha van paypalod. És paypalt is elég könnyű csinálni, szóval én ezt ajánlom.:)

2015. aug. 23. 21:34
 14/23 anonim ***** válasza:

Szerintem túl mintásak a ruháid, azért néznek ki együtt furán. A szoknya zoknival jól néz ki, csak legyen mindkettő egyszínű. Hordhatsz ruhákat is harisnyával, kardigánnal, bakanccsal például nagyon jól nézne ki. A lábbelin nagyon sok tud múlni:)

Arra figyelj vásárláskor, hogy ne vegyél össze mindenféle mintás cuccot, mert azokat nehéz kombinálni. Ha minden letisztult, (talán van pár csipke itt-ott, vagy finom kis virágminta) akkor szinte minden máshoz föl tudod venni.

Nekem úgy tűnik, hogy most kezd kialakulni a stílusod, az elképzelésed megvan, ami jó, idővel nagyon jó stílusod lesz:)

2015. aug. 23. 22:03
 15/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok segítséget. :) Az ebay jó ötlet, de nem tudom, hogy a szüleim megengednék-e, hogy onnan vásároljunk, mivel eddig még sose vettünk onnét semmit, nem is biztos, hogy tudják, hogy van ilyen oldal. Nem tudtok esetleg üzleteket mondani Budapesten? Westendben, Mammutban, ezen a környéken? Persze, ha nem, akkor valahogy megkérdezem anyuékat az ebayról...

Továbbá arra gondoltam, hogy iskolába inkább csak moris blúzokat hordanék, ruhákat inkább nem, mert azért egy ilyen ruhában furcsa lennék.:

[link]

Nem? Ha nem, szóljatok, mert akkor szívesen felveszem.

És szerintetek akik régen is ismertek, mit szólnak a változtatáshoz? Félek a véleményüktől. Hogyan merjek előttük mutatkozni ilyen ruhákban?

2015. aug. 23. 22:54
 16/23 anonim ***** válasza:
Azokat a felsőket semmiképp ne vedd fel. A szoknya, meg a nadrág egész jó. A zokni sem rossz de minta nélküli jobb lenne.
2015. aug. 23. 23:54
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Megint a moris vagyok:)

Hát, üzletek... sajnos ilyen mori-vintage üzletek nincsenek, bár néha egy-egy mori stílusú darabot lehet találni plázákban, turikban, de szerintem az ebay sokkal kifizetődőbb.

Amúgy a stílusváltásnál a legfontosabb: Te érezd magad jól. Ha fel akarod venni a szoknyákat, akkor vedd fel. Neked kell, hogy tetszen, nem a körülötted lévőknek. De ilyen elbűvölő és aranyos stílus nem sok leszólásra ad okot:)

2015. aug. 24. 08:29
 18/23 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm a válaszokat!

Mondtátok, hogy a lábbelin sok múlik. Ilyen ruhákhoz inkább hosszú csizmát, meg balerinacipőt lehet venni? Vagy egy normális fekete (cipőfűzős) cipő még belefér?

2015. aug. 24. 08:33
 19/23 anonim ***** válasza:
Hát amikor először megláttam ezeket a képeket, az jutott az eszembe hogy ezeket te sem gondolod komolyan. De jobban megnézve van benne némi fantázia. Amiker érdemes beszerezned azok az alapdarabok. (Farmer, fekete nadrág, basic pólók, fehéring, farmerdzseki, szövetkabát, bőrdzseki, egyszínű harisnya/térdzokni, balerina cipő. ) Mintásat mintással ne! Azt nagyon el kell találni. Ezeket a nagyméretű oversize kardigánokaz kombináld farmerral egyszínű pólóval, bokacsizmával. A magasderekú szoknya és combzokni megoldás egy poncho szerű kardigánnal egyszínű toppal jól mutat. Ehhez bokacsizma vagy balerina cipő. És ne legyen mintás a zokni. Szerintem azokat a ruhákat hanyagold, nekem egyáltalán nem tetszik és túl sok, de a te ruhatárad ne más döntse el mit veszel fel. Fehér harisnyát viszont semmiféleképpen , inkább neylon vagy fekete harisnya legyen. Egy alapos ruhatár újításra szükséged van ez kétségtelen. Szerintem ne a plázák boltjainál kezd a bevásárlást, menj el turikba. A Móricz Zsigmond körtéren jók vannak. Egy árán amit plázában veszel, itt hármat tudsz. Nem jön veled szemben az utcán és jó minőségű. Ja és egy fodrászt keress fel, mert kép alapján a hajad olyan, semmilyen.
2015. aug. 24. 09:31
 20/23 anonim ***** válasza:
jajj nagyon tetszenek a ruháid :)És jól is állnak neked. Szerintem bátran hordhatod őket, az biztos hogy egyedi leszel. nekem is nagyon bejön a japán stílus, imádom a jóval nagyobb méretű pulcsikat. :D
2015. aug. 24. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!