Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magasít a cipőm pedig eleve...

Magasít a cipőm pedig eleve túl magas vagyok. Visszavigyem?

Figyelt kérdés
Pár napja vettük, csak mert anya ragaszkodott hozzá hogy aznap vegyünk cipőt, mert máskor nem lesz rá alkalom, és már nagyon elegem volt az egészből, szóval a Deichmannban megvettem az első kényelmes cipőt. Otthon vettem észre hogy elég vastag a talpa. Alapból kb 180 cm vagyok, és utálok magas lenni. A cipő még vagy 2-3 centit rádob. És mivel a sarka a magas (nem magassarkú, csak a sarkánál a legvastagabb a talp), járás közben néha útban is van. Vissza lehet vinni ha nem ugyanabba a boltba viszem, hanem az itteni Deichmannba? Meg attól félek a szüleim is lecsesznének hogy akkor mégis minek vettük meg. Ki lehet cserélni másik cipőre? Légyszi, nagyon nem szeretnék még magasabb lenni, így is alig van aki alacsonyabb az osztályban, vagy akár a suliban. 15/L
2015. aug. 22. 21:10
 1/2 opened paradise ***** válasza:

Hordtad már az utcán?

Ha látszik rajta,akkor tuti nem.

2015. aug. 22. 21:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha nincs hibája szerintem nem fogják visszavenni.
2015. aug. 28. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!