Kedves mindenki elsősorban a férfiak meg tini fiúkra vagyok kíváncsi. Mi lehet ez a magas derekú farmer a 80-as évekből? Lesz ez tinikre ismeg férfiakra is vag mi meg pocakosabbak is hordhatják vagy mi?
Figyelt kérdés
Véleményeket is irhattok
Lányok is irhatnak de fiukra vagyok kivancsi.
2015. aug. 9. 08:24
1/5 anonim válasza:
Ez inkább a lányokra jellemző. A bordájukra húzzák, de a seggük alsó része már kint van. :D Fucking logik. :D
2/5 anonim válasza:
Aki egy ilyet felvesz annak elég ízlésficama van...
Rosszul vagyok az ilyenektől.
19/F
3/5 A kérdező kommentje:
Eoh köszi sokat tudtam meg talán èpp eleget én nem hordanék ilyet bármilyennemű lennék max köldök középtájig de inkább a normália csipőgatya a menő. Xdxd
2015. aug. 9. 11:45
4/5 anonim válasza:
A csípőgatyának pont azért van neve mert régen a derékig érő volt a "normális"... :).
5/5 anonim válasza:
a lányok esetében mindenképpen a magas derekú az előnyösebb..felfázás, vese gondok és kényelem szempontjából is..aki ellenzi annak azt tudom ajánlani, hogy 3 napig 0-24 be csak olyan nacit hordjon ami felér a derék vonal tetejére..kb a bordákig..higyjétek el úgy meg fogjátok szeretni, hogy onnantól mást nem vesztek fel..én jó testhez passzoló harisnyával kezdtem..egész nap fel volt húzva jó magasra, éjjel ugyanilyen alsóba aludtam..az első nap meg az első éjjel furcsa volt…de utána nagyon jó és sose bánom meg..már csak a magas derekú jöhet mindenből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!