12-15 éves lányok! Mit vesztek fel első nap a suliba? 13/l
16 éves vagyok, így válaszolhatok? :)
egy púderszínű csipkés ujjú pólót világoskék farmerral és púderszínű topánnal :)
Ünneplot :D
Utána nekem is időjárástól függ
Es te?
Én 17 vagyok, de remélem nem baj, ha írok választ :D
Nekem is időjárástól függ, de nagy valószínűséggel egy fekete, szűk farmert valamilyen felsővel, rá egy fekete blézer, vagy farmerdzseki, vagy apám régi kinyúlt kockás inge :D Cipőnek barna bakancs, vagy fekete converse.
Első nap ünneplő, másnap egy egyszerű farmer az egyik feliratos vagy mintás pólómmal ( még nem döntöttem el :D) És ha ilyan lesz az időjárás egy farmerdzseki.
14/L
Nekünk augusztus 30-án lesz évnyitó.
Első nap egy szűkszárú szürke farmerben, egy fehér hamburger mintás rövidujjúban, és egy sötétkék-fehér csíkos vászoncipőben megyek. Ha ilyen rossz idő lesz, felveszek egy sötétszürkés-feketés zipzáras pulcsit is.
Köszönöm a válaszokat, persze jöhetnek még! :)
Ja, azt kihagytam, hogy az évnyitóra fekete pöttyös pörgős szoknyát veszek a blúzommal és topánkával. :)
16/L
Évnyitó: fekete csőszáru farmer, fehér topánka, fehér ujj nélküli blúz boleróval. Utána a blúz helyett egy elegánsabb csillogós fehér pólót veszek fel.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!