Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ciki hamis Convers...

Szerintetek ciki hamis Converse-t hordani?

Figyelt kérdés
Kaptam egy converse cipőt, eléggé látszik ra hogy hamis, én legalábbis rögtön észrevettem pedig még soha nem volt Converem. Az orra valahogy szélesebb és nagyobb rajta a gumi rész mint az eredetin, a cimke a nyelvén egy matrica ami csak rá van ragasztva, a talpa meg egyáltalán nem olyan mint az eredeti converse-nek( azt a barátnőmével hasonlítottam össze). De hát nem mondhattam azt hogy köszi, de ez nem eredeti, úgyhogy nem kell! És amúgy meg tetszik, és szeretném is hordani, ha már van, csak nem tudom mennyire gáz ez, hogy nem eredeti, ha ez esetleg másoknak is feltűnik. (amúgy már egy csomószor volt rajtam pl. kutyát sétáltatni meg ilyenek és nincs semmi baja, kényelmes, csak nem tudom felvegyem-e emberek közé is :D )

2015. aug. 20. 12:13
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és rövid szárú.
2015. aug. 20. 12:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem igazán vannak márkás cipőm, de hamis sincs. Én nem venném fel, főleg, ha rikít, hogy hamis.

De a te döntésed, ne más érdekeljen :)

2015. aug. 20. 12:30
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem normális helyeken senki sem a lábad fogja nézni, messzebbről nem feltűnő szerintem. Én felvenném.
2015. aug. 20. 12:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Én szivem szerint fölvenném, de ha mások ezt nagyon gáznak tartják akkor inkább nem...
2015. aug. 20. 12:48
 5/10 anonim válasza:
60%
én nem vennék föl soha hamis cipot mert hát elég ciki ha valaki kiszurja de hát ez az én véleményem neked kell tudnod...
2015. aug. 21. 17:37
 6/10 anonim ***** válasza:
59%

Nem az a ciki, hogy nem márkás, hanem az, hogy annak akar tűnni. De csak a te döntésed, hogy felveszed-e.

Az is lehet, hogy csak akkor, amikor találkozol velük...

2015. aug. 22. 12:54
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem is.. Előttem való hozzászólóval értek egyet.

Oké hogy nem márkás valami, nekem sincsenek márkás ruháim, de ne legyen egy kinai vacakra ráírva hogy converse vagy nike ha egyszer nem az, nem olyan nem is bir annyit. Az a ciki hogy annak akar tűnni. És ha ezt mások is észreveszik, pláne ha ordít róla hogy hamis akkor az a félő hogy a cipőt a viselőjével fogják azonosítani. Hogy nem azt fogják gondolni hogy egy szegény fiú vagy lány olyan cipőben amilyenre telik, Hanem hogy egy csóri hülye gyerek aki nagggyon menőnek akar látszani.

Hát a helyedben én is elviselném, de inkább igy munkára vagy kutyát sétáltatni hordanám, mások előtt nem villognék vele. Vagy esetleg ha le lehet róla venni a hamis matricákat, márkajelzéseket akkor úgy oké. Mert nem a cipő hanem a hamis matrica a nevetséges ami elég kellemetlen helyzetbe hozhat és ronthatja a viselője megitélését is.

2015. aug. 23. 23:25
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) próbáltam róla leszedni a matricát, de nem sikerült, nagyon erősen rá van ragasztva :(
2015. aug. 25. 15:55
 9/10 anonim válasza:
90%
Nekem csak márkás cipőim vannak ugyan, de ha amugy meg tetszik, akkor ne érdekeljen, hogy mások mit mondanak vagy gondolnak róla. Ezt emoként megtanultam. ne foglalkozz velük, ha tetszik akkor hord.:)
2015. aug. 27. 10:40
 10/10 anonim ***** válasza:
En nem vennem fel. Elvbol nem hordok hamisitvanyt. Nem gaz, ha nem markas a cipod, az a gaz, ha annak akar tunni.
2018. febr. 16. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!