Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Tally Weijl-ben miért csak...

A Tally Weijl-ben miért csak kis méretek vannak?

Figyelt kérdés

170cm és 58kg vagyok, arányos testalkattal (91-65-95), és hosszú lábakkal. Konfekció szerint méretezett nadrágokból 36-os, sima méretezésböl 29-30-as kell (szabásfüggö, fordult már elö, hogy nagy volt a 29 is).

Azonban ha a Tally-ben vásárolok, tuti, hogy 40-es nadrág fog kelleni.

Mostanában már csak 11 éveseket látok ott vásárolni, vagy max irreálisan vékony nöket.

(Ennek hála a 40-es nadrágok mindig megmaradnak, én meg leárazáskor kifosztom a boltot :D )

2015. aug. 19. 08:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Na,még olcsóbban is hozzájuk tudsz jutni,akkor mi a probléma?:) Nem kell azt az irreálisan magas árat fizetned az amúgy átlagos minőségű cuccokért.:) Én nem vagyok ilyen szerencsés,mert 160/50 vagyok :D
2015. aug. 19. 09:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Öööööö... De és ez miért is baj? :D
2015. aug. 19. 09:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Ettől függetlenül te még 36-os (S) méret vagy. Ne keltsen hamis képet magadról ennek az üzletnek a méretezése.

Én örülök egyébként a kis méretezésének,mert sajnos máshol nem tudok magamra ruhákat kapni (csak nagyon ritka esetben)

2015. aug. 19. 09:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Én még 174 cm, 50 kg mellett sem találtam magamra ott nadrágot leárazáskor, annyira kicsi volt az összes. Tényleg úgy tűnt mintha direkt kiskamasz bolt lenne.
2015. aug. 19. 11:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Mert inkább a tinilányokat célozzák meg a ruháikkal. Pulcsit szerettem volna ott venni, M-es kellett, mert szétfeszített az XS-es, ami egyébként a méretem. OFF: rám a H&M-es XS-es ruhák jók, Zara Mango XS-esei néha nagyok... ezt értsd meg :D
2015. aug. 19. 14:05
 6/9 anonim ***** válasza:

én 170/49 vagyok, mindenhol xs-es. Tallyban is.

Amúgy szerintem azért lesz, mert elég széles a csípőd.

2015. aug. 19. 15:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok annyira nagyon vékony, mégis 32-34-es nadrágot veszek a tally weijlben. A h&m-ben pedig xs-es a méretem.

166 cm, 46 kg.

2015. aug. 19. 17:11
 8/9 anonim ***** válasza:
172/56 vagyok, viszonylag vékony, de a H&M-ben 36-os tökéletes, néha még a 34-es is. Tally Weijlben a 38-as épphogy feljön rám. :D
2015. aug. 20. 12:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Inkább csontozat lehet az oka.Én 162 cm/47-48 kg vagyok,a Tallys xs-s néha xxs-s felsők tökéletesek,meg a 34-es naci is.Máshonnan is ekkora ruhákat veszek.Egyébként ne hagyd,hogy a méretezés átverjen.Bolton belül is változó.
2016. márc. 21. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!