Proog kérdése:
Cipő méretek? 47-es 47.5? Többi lent.
Figyelt kérdés
Kicsit elegem van hogy napok óta nézem az online webáruházakat, valamint a cipő boltokat és normális stílusban nem találok 47-es cipőt. Én azt értem hogy nagy lábon élek...de röhelyes hogy akárhol keresek férfi cipőt hangsúlyozom férfi cipőt és már a 46-os számnál huzzák a szájukat az eladok vagy esetleg webshopban úgy átlagban 45,46ig találok..
Tudnátok mondani esetleg olyan üzletet vagy linkelni olyan webshopot ahol találok minimum 47-es cipőt? ha jól tudom ez angol méretben 12.5 talán bár ebbe nem vagyok biztos....márka mindegy nyilván nem szeretnék kinai cipőt de nem szeretnék 20 -25 felett sem.
2015. aug. 18. 15:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!