Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tally Weijl-nek nincs online...

Tally Weijl-nek nincs online oldala, ahol megnézhetném a kínálatot/rendelhetnék?

Figyelt kérdés

Kerestem, de nem igazán találtam...

Sajnos nálunk nincsenek ilyen boldog, csak kínai.. Esetleg ajánlanátok olyan oldalakat, ahol mai divatú ruhák vannak, postáznak stb.? :)

2015. júl. 15. 16:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Én itt szoktam nézelődni, rendelgetni :) [link]
2015. júl. 15. 17:44
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Akkor megbízható az oldal gondolom, írnál tapasztalatot a postával kapcsolatban? Árak, szállítási idő..

2015. júl. 15. 18:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, nekem bejön az oldal, megbízható. :) Volt, hogy elégedetlen voltam egy termékkel kapcsolatban, de ez nagyon ritkán fordult elő. Szerintem az árak teljesen elfogadhatóak, nekem viszonylag hamar ki szokták hozni a cuccokat. :) Nagyjából ennyi, bocsi, hogy eddig nem válaszoltam, csak most jutottam gépközelbe :)
2015. júl. 19. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!