Csajok, ti honnan öltözködtök?
Sajna az egész ruhatáram cserére szorul, mert általános iskolás korombeli ruháim vannak, amiket rokon lányok hordtak előttem ketten-hárman, és mindenem szét van szakadva. 2 pólóm van fogjuk rá épségben, meg a cipőim, mert azok újabbak (2-3 évesek)
Németországban élek, itt sajnos nincsen se kínai, se turi (a városunkban van egy bolhapiac, de oda csak a helyiek viszik a megunt ruháikat), a legolcsóbb boltoknak a New Yorker, H and M, Pimkie, Forever21 számítanak.
De átszámolva itt is 6000Ft-nél kezdődik egy farmer, 15 ezernél egy télikabát...Mindez kiárusítva, alapáron a duplája.
Dolgozom, de nem keresek valami jól (az átlag kereset 2400€, az enyém ennek csak a fele), így többnyire csak bámészkodni járok a boltokba.
Az, hogy pizsamám nincs rendes, és fehérneműm is alig már a kisebb gond.
Ti honnan öltözködtök, és mennit szántok rá?
Kort is
én 22 vagyok, egy éve élek itt
A New Yorker a legjobb ezek közül árilag és véleményem szerint választék szerint is, ráadásul mindig találsz valami új akciót. Járj be többet és tapasztald ki, hogy mikor mit és hogyan áraznak le.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!