Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért utálom ennyire a magassa...

Miért utálom ennyire a magassarkút?

Figyelt kérdés

Mostanában tudatosult bennem hogy mennyire kiábrándító ez számomra. Ugye mivel magassarkú, ezért az adott illetőnek lesz egy ilyen "karcsú" tipi-topis mozgása (nem botladozás) és ez nekem nagyon ilyen nagyon plázacicás, giccses kiábrándító dolog.

Nem magában a cipő, hanem az a magasítás, kecsesség amit az hord magában. Ünnepi helyen jó, de egyébként túl csícsás.

Igazából amiért kiírtam ezt a kérdést, az az hogy van egy lány akivel úgy kicsit összeforrt a levegő, viszont ma magassarkúban volt és nem igazán éreztem azt a vonzódást amit így eddig. Próbáltam nem tudomást venni a cipőről, de ugye a mellékhatásait így is láttam, ami igazából zavart. Mintha valaki teljesen más lett volna mint aki eddig volt.

Ilyen converse, és nyitott cipőkben (nem magasított) járkált nyáron, illetve van hogy papucsban és nekem ez a stílus az ami úgy a nőiességet körbeöleli, vagy akármilyen más normális cipő.

Miért vesz fel egy nő csak úgy egy magassarkút?

Nem érzi magát hülyén azért hogy ilyen tipi-topi mozgása lesz?

2015. aug. 17. 18:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Téged állítottalak szembe az igazi férfiakkal te nyomi.
2015. aug. 28. 12:33
 22/29 A kérdező kommentje:

De arra adj már magyarázatot inkább hogy miért képzeled bele magad ezeknek a "nőknek" a helyébe? :)

Neked is csak a szád nagy, de szívesen cseréltél volna valamelyik alkalmi kapcsolatommal is... habár valószínűleg akkor -1 lett volna, mivel nem hiszem hogy a stílusodból adódóan kikezdtem volna veled.

De azért jól esik hogy féltékenykedsz :)

2015. aug. 28. 13:01
 23/29 anonim ***** válasza:
Egy pillanatra cserélnék a mostanival is: amíg a kedvenc tűsarkúmban úgy rúgnálak tökön, hogy a golyóidat többé nem látnád.
2015. aug. 28. 13:07
 24/29 A kérdező kommentje:

Figyelj, adok egy tanácsot. Mivel most is látszik a hozzászólásodban, hogy mennyire is igazam volt az előző hozzászólásban, nem hozod magad kellemetlen helyzetbe, ha nem irkálsz ide :)

De ez is csak egy tanács. "Foglalt" vagyok, és ha nem is lennék az, akkor sem hiszem hogy ismerkednék veled.

2015. aug. 28. 13:22
 25/29 anonim ***** válasza:
Megszólítani sem mernél nyomikám. Én nem a tornacipős csitri kategória vagyok, akiket felszedhetsz és irányítgathatsz az idióta gondolkodásodnak megfelelően.
2015. aug. 28. 14:05
 26/29 A kérdező kommentje:

Magassarkú nőkön átnézek, ez való igaz, ezért le se szólítanálak. Mivel nekem a nők a potenciális célpontjaim.

De te ettől még úgy látom féltékeny vagy. Nekem nem kell érdeklődést vagy kedvelést mutatnom ahhoz, hogy lássam hogy te féltékeny vagy.

Nálam a magassarkú az ilyen "kényes hangú, elkényeztetett, plázacicás, csitri-csetri, hercegnőkategóriás" libák úgymond, mivel nekem csak ezzel helyezhető összhangba a magassarkú.

Egyébként pedig nem tudom miről beszélsz, ha most nem lenne itt ez a lány, akkor valószínűleg folytatódna az ami ez előtt volt, ágyból ágyba való ugrálás, és fail kapcsolatok.

Szóval én nőket szólítok le, de mivel te nem vagy az, így ettől nem kellene félned :)

2015. aug. 28. 14:25
 27/29 anonim ***** válasza:

Tornacipő=nő. Tűsarkú=nem nő.

Ok. :)

2015. aug. 28. 20:57
 28/29 anonim ***** válasza:

Istenem -.-

Ilyen hülye logikát -.-

Miert nem számít nőnek attól valaki, mert magassarkut hord?? -.-

Az egy másik kérdés, hogy te nem szereted a nőkön, de attól meg ugyanúgy no marad a magassarkút hordó is -.-

Es erdekes módon pont tegnap mondta nekem valaki, hogy mivel a magassarkú "megemeli" a nőt, es jobban látszanak a domborulatok, kihúzza magát, ezert a férfiaknak (!!!) vonzóbb az, ha magassarkúban van a nő.

Ezt nem tartod felettébb érdekesnek....??

2016. jan. 6. 07:10
 29/29 anonim ***** válasza:

A kityuskát a cipő kopogása is zavarja. Meg a látvány is. Ahoz hasonlítja, mint amikor egy férfi szandált hord zoknival.

Tudod, anyukájával picit bizarr a kapcsolata, erre vezethető vissza az elmebetegsége.

2016. jan. 6. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!