Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért utálom ennyire a magassa...

Miért utálom ennyire a magassarkút?

Figyelt kérdés

Mostanában tudatosult bennem hogy mennyire kiábrándító ez számomra. Ugye mivel magassarkú, ezért az adott illetőnek lesz egy ilyen "karcsú" tipi-topis mozgása (nem botladozás) és ez nekem nagyon ilyen nagyon plázacicás, giccses kiábrándító dolog.

Nem magában a cipő, hanem az a magasítás, kecsesség amit az hord magában. Ünnepi helyen jó, de egyébként túl csícsás.

Igazából amiért kiírtam ezt a kérdést, az az hogy van egy lány akivel úgy kicsit összeforrt a levegő, viszont ma magassarkúban volt és nem igazán éreztem azt a vonzódást amit így eddig. Próbáltam nem tudomást venni a cipőről, de ugye a mellékhatásait így is láttam, ami igazából zavart. Mintha valaki teljesen más lett volna mint aki eddig volt.

Ilyen converse, és nyitott cipőkben (nem magasított) járkált nyáron, illetve van hogy papucsban és nekem ez a stílus az ami úgy a nőiességet körbeöleli, vagy akármilyen más normális cipő.

Miért vesz fel egy nő csak úgy egy magassarkút?

Nem érzi magát hülyén azért hogy ilyen tipi-topi mozgása lesz?

2015. aug. 17. 18:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Cipőben sem trappolva megyek, hanem szépen, normálisan rakom a lábaimat egymás után :D
2015. aug. 27. 00:41
 12/29 A kérdező kommentje:

Igazából most hogy írod, ha jobban elmerülünk a kérdésben, lehet nem is a magassarkúval van a gond, (mondjuk a kopogása így vagy úgy is kikészít, harkályok jutnak róla eszembe) csupán a magassarkú olyan "eszköz" ami szinte 100%-osan megmutatja ezt a "gondot."

Sokfajta stílus van, de számomra egy férfi és egy nő között járásban nem sok különbség van. A nő maximum riszálhatja a fenekét.

Aki viszont odafigyel a járására, nem lazán hanem kecsesen bájosan közlekedik, az nálam ilyen "legalább 3 méter távolságot tartsam" dolgot idéz elő.

Mondjuk azért azt viszont kijelenthetjük, hogy a legtöbb nő - magassarkú vagy cipő esetében egész máshogy lépked. Pl. a kérdésben említett is.

Converse cipőben nagyon laza, nagyon egyformán lépked velem együtt, nem helyez erre hangsúlyt, magassarkúban meg van egy a kecses lépkedés ezzel a megemelt magassággal, ami úgymond engem irritált.

De most hogy írod, valószínűleg az is irritált volna ha converse cipőben lépked úgy mint egy hercegnő. Bár szerencsére erről nem volt szó.

2015. aug. 27. 09:26
 13/29 anonim ***** válasza:

Érdekes lehet a barátnőd. Tornacipőben nem kecses - hisz neked ez tetszik, de magassarkúban hercegnőként mozog.

Plusz elárulok egy titkot: ha egy nő magassarkúban sétál melletted, akkor neked kell igazodnod az ő tempójához. Nagy paraszt lehetsz, hogy még ezt sem tudod...

2015. aug. 27. 14:40
 14/29 A kérdező kommentje:

mutass nekem egy nőt, aki magassarkúban nem úgy megy, mint egy hercegnő - kecses stb. mindenképp így kell lépkednie különben ha megpróbál hétköznapian járkálni akkor botladozni fog.

hogy jön ide ez a mellettem sétál dolog? Egyébként pont ezért (magassarkú) nem tartott sokáig az a "randi". Olyan 10 perc után már majd felrobbant a fejem a kopogástól, és egy önálló gondolatom nem volt, mivel egész végig az járt a fejemben hogy mennyire irritáló ez a kopogás.

Ugye a férfiak egyik hátránya, hogy egyszerre csak 1 felé tudnak koncentrálni, így hamar észrevette hogy valami baj van, és hazakértem magam.

2015. aug. 27. 15:00
 15/29 anonim ***** válasza:
Kezeltesd magad haver - beteg vagy! Szánlak! Remélem, hogy az a lány soha többet nem áll szóba veled.
2015. aug. 27. 19:35
 16/29 anonim ***** válasza:
Szólj a lánynak, hogy keressen meg privát üziben - én örömmel sétálok vele, és nem zavar a kopogása és a kecsessége ha megtisztel azzal, hogy a kedvemért magassarkút vesz fel.
2015. aug. 27. 19:54
 17/29 A kérdező kommentje:

Félreértitek a helyzetet :)

Amit leírtam az úgy van, de ő alapvetően nem hord magassarkút, gondolom miattam vette fel. De múltkor jeleztem neki, hogy kényelmes viseletbe jöjjön - meglepetés miatt - ahol eleve nem is tudott volna magassarkúban járni, aztán picit rátértünk a témára, és jeleztem neki, hogy ő is jobban jár, ha alapvetően "szabad" a járásban.

Akkor is bevallotta, hogy nagyon ritkán vesz fel magassarkút, csak azt gondolta ez a trend, meg csinosabb lesz tőle stb. De közöltem vele, hogy nem egy magassarkútól lesz csinos, és én semmi előnyét nem látom a cipőnek.

Ebben az esetben mindketten jól jártunk, mert én megörülök a kopogástól, stb. Ő meg nem szeret abban járni, csak miattam vette fel.

De a kérdés nem erre vonatkozott egyébként, csak ez volt az alapja. Itt, ebben a helyzetben nincs is jelentősége, mert engem irritál, ő meg nem szereti, vagyis gyakorlatilag okafogyott lenne a kérdés.

Csak sosem értettem, mit gondolnak a nők, amikor felvesznek egy magassarkút. Nem csak engem (beszéltem már erről mással is), de másokat is taszít, vagy van akit teljesen hidegen hagy.

Egy lány legyen laza, vagány, naturalista egyszerű stb. Ez nekem kicsit arra hasonlít, mintha teljesen épp lábakkal, felvenne két mankót, és azzal közlekedne, és azt mondaná azért teszi, mert ez szexi.

2015. aug. 27. 20:59
 18/29 A kérdező kommentje:

# 15

Aktívan randizunk, nem kapkodjuk el. Szánhatsz, de nincs miért :) A lány is odáig van értem, és mondhatjuk hogy fordítva is kezd így alakulni a dolog :)

Ő végre nem az a lány, aki két randi után az ágyamban akar kikötni, vagy az, akit zavar az, hogy adunk időt mindennek :)

2015. aug. 27. 21:14
 19/29 anonim ***** válasza:

Mert te aztán olyan szuper pasi vagy, hogy 2 randi után könyörögnek a lányok, hogy az ágyadba bújhassanak. Vicc! Te magad egy röhej vagy, soha nem bújnék ilyen balfarokkal ágyba, mint te.

Ez a lány biztps nagyon fiatal, de majd felnő egyszer, és lecserél egy igazi férfire, akit nem zavar a kopogás. Idióta!

25L

2015. aug. 28. 12:02
 20/29 A kérdező kommentje:

Figyelj, rajta kivül az összes olyan volt, vagy 2-3 héten belül bebújnak az ágyamba, vagy azt gondolják nem akarok tőlük semmit.

Magadat meg minek hasonlítod hozzájuk, azért én nem adom annyira le az igényeimet, hogy szóba álljak veled a való életben.

2015. aug. 28. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!