Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért utálom ennyire a magassa...

Miért utálom ennyire a magassarkút?

Figyelt kérdés

Mostanában tudatosult bennem hogy mennyire kiábrándító ez számomra. Ugye mivel magassarkú, ezért az adott illetőnek lesz egy ilyen "karcsú" tipi-topis mozgása (nem botladozás) és ez nekem nagyon ilyen nagyon plázacicás, giccses kiábrándító dolog.

Nem magában a cipő, hanem az a magasítás, kecsesség amit az hord magában. Ünnepi helyen jó, de egyébként túl csícsás.

Igazából amiért kiírtam ezt a kérdést, az az hogy van egy lány akivel úgy kicsit összeforrt a levegő, viszont ma magassarkúban volt és nem igazán éreztem azt a vonzódást amit így eddig. Próbáltam nem tudomást venni a cipőről, de ugye a mellékhatásait így is láttam, ami igazából zavart. Mintha valaki teljesen más lett volna mint aki eddig volt.

Ilyen converse, és nyitott cipőkben (nem magasított) járkált nyáron, illetve van hogy papucsban és nekem ez a stílus az ami úgy a nőiességet körbeöleli, vagy akármilyen más normális cipő.

Miért vesz fel egy nő csak úgy egy magassarkút?

Nem érzi magát hülyén azért hogy ilyen tipi-topi mozgása lesz?

2015. aug. 17. 18:17
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

Aki megtanul járni a magassarkúban, annak nincs tipi-topi járása.

Ennyire egyszerű. :)

Csak sajnos sokan azt hiszik, hogy felkapják a 15 centis cioőt és máris csodaszexik, esetleg csodaelegánsak. Hát nem.

2015. aug. 17. 18:20
 2/29 anonim ***** válasza:
te vagy az Dani?
2015. aug. 17. 18:22
 3/29 A kérdező kommentje:

2 perces, elég az elejét megnézni, nem gondolom hogy csak nekem ró le egyből hogy a szőkén magassarkú van... Jó perpill hallom, de látszik is rajta... nem az a húde tipi-topi, de van egy ilyen kecses mozgása, ami nekem nagyon nem fér össze a szimpla eredeti nőiességgel.

[link]

2015. aug. 17. 18:27
 4/29 anonim ***** válasza:
A kecsesség nem nőies, csak ünnepekkor? Egyébként meg csicsás? Te beteg vagy kérdező! Milyen nők jönnek be neked? Akik úgy mozognak, mint egy medve? Menj állatkertbe, és nézegesd a nőstény medvéket, azokban tuti nincs kecsesség.
2015. aug. 23. 16:44
 5/29 A kérdező kommentje:

Nem értem hogy jön ide a medve.

Egy cipő akkor cipő számomra, ha nem is látszik a járásban. Imádom pl. amikor a nő tipeg mezítláb, szóval kb. cipőben is ugyanúgy megy.

De azért azt leírni hogy aki nem magassarkúban megy, az úgy néz ki mint egy medve... elég gáz. Ez a kecsesség ez ilyen plázacica irritáló dolog számomra.

2015. aug. 23. 17:13
 6/29 anonim ***** válasza:

Nem írtam ilyet - lapos talpúban is lehet kecses egy nő.

A kecsességnek meg a csicsának viszont semmi köze egymáshoz. Pláne nem helyfüggő egyik se. (ünnepi helyen jó, ahogy írtad)

Remélem a lány, akit említettél a kérdésben messze elkerül téged, és keres magának egy igazi férfit.

2015. aug. 23. 18:30
 7/29 A kérdező kommentje:

Én szeretnék egy igazi nőt, és perpill azóta nem volt a lábán magassarkú.

A kimondott "kecsesség" magassarkú nélkül is irritál, mert szerintem nagyon ribis. Az hogy neked más a véleményed, az megint egy másik dolog, szerintem egy nő legyen laza, és engedje el magát, és menjen úgy az utcán ahogy otthon is, mezítláb.

Nem szeretem a megjátszott meg átmódosított dolgokat.

2015. aug. 23. 18:37
 8/29 anonim ***** válasza:
Nem szereted az átmódosított dolgokat, de az említett lány többé ne hordjon magassarkút, mert neked nem tetszik. Ez nem átmódosítás? Szerintem egyébként mindenki abban jár, amiben akar és jól érzi magát.
2015. aug. 23. 18:47
 9/29 A kérdező kommentje:

akkor úgy mondom hogy a mű dolgokat:

- magassarkú okozta "kecsességet".

- szilikon melleket

- zavaróan sok sminket

stb.

De pl. a megjátszott orgazmus is hasonlóan mű dolog, az mondjuk nálam felér egy szakítással ha kiderül. Mondjuk ez picit más téma, mivel szerintem minden józan férfi repíti a nőt, ha átveri őt, de valamely szinten ez is "mű".

2015. aug. 23. 19:00
 10/29 anonim ***** válasza:

En speciel otthon, amikor mezítláb/zokniban maszkalok nem mindig megyek úgy, mint egy sima cipőben, hanem kb mint a balett táncosok ( labujj, sarok 'sorrendben' éri a lábam a földet, remelem erted :D )

Es ez is mű akkor szerinted?

Es en a magassarkuban is ugyanúgy megyek, mint a sima cipőben :D es ha nagyon muszáj ( pl elérjem a buszt) akkor futok is benne :D

De en a normális ci

2015. aug. 27. 00:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!