Fiúk, csak én vagyok egyedül az erősebbik nem közül, aki nem tart szexinek magassarkút egy nőn?
Egyszerűen, kiráz a hideg ha megyek az utcán, és egy átlagos lányon magassarkút látok. Alkalmakkor tudom elképzelni csak, pl buli meg ilyenek, ráadásul sokat olvastam hogy nagyon kényelmetlen is. Viszont imádom azokat a lányokat, akik tornacipőt, meg sportcipőt hordanak, én azt tartom szexinek... :P
Van akinek ugyan ez a véleménye? :)
írt valaki ilyet utolsó?!
Nálunk ez nem volt kifogás, szimplán ragaszkodtam hozzá, és ha rágják a füled, te is meggondolod, hogy hogyan dönts :) Mikor összejöttem vele, evidens hogy volt magassarkúja és ebből adódóan az is hogy használta, az más kérdés, hogy ugye elajándékoztuk.
Mert hát jó ideig hangoztattam a véleményem :)
De kapott cserébe újat, és egyébként sem sűrűn hordott magasarkut. Ha neked azt mondaná a párod vesz új bugyit a régi helyett, te is belemennél :) (már amennyiben lány vagy). Vagy legalábbis a nők nagy része.
Ő sem nagyon kedvelte, inkább trend miatt hordta néha.
Én meg egyenest rühelltem. Csúnya cipő, csúnya benne a láb, hülyén néz ki benne a párom stb.
Így teljesen érthető volt a lépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!