Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, csak én vagyok egyedül...

Fiúk, csak én vagyok egyedül az erősebbik nem közül, aki nem tart szexinek magassarkút egy nőn?

Figyelt kérdés

Egyszerűen, kiráz a hideg ha megyek az utcán, és egy átlagos lányon magassarkút látok. Alkalmakkor tudom elképzelni csak, pl buli meg ilyenek, ráadásul sokat olvastam hogy nagyon kényelmetlen is. Viszont imádom azokat a lányokat, akik tornacipőt, meg sportcipőt hordanak, én azt tartom szexinek... :P

Van akinek ugyan ez a véleménye? :)

2015. aug. 13. 19:47
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

írt valaki ilyet utolsó?!

Nálunk ez nem volt kifogás, szimplán ragaszkodtam hozzá, és ha rágják a füled, te is meggondolod, hogy hogyan dönts :) Mikor összejöttem vele, evidens hogy volt magassarkúja és ebből adódóan az is hogy használta, az más kérdés, hogy ugye elajándékoztuk.

Mert hát jó ideig hangoztattam a véleményem :)

2015. aug. 27. 23:54
 22/23 anonim válasza:
Végülis nem.. nem írt ilyet senki. Csak el lett ajándékozva az a cipő amit eddig hordott. :)
2015. aug. 28. 00:48
 23/23 anonim válasza:

De kapott cserébe újat, és egyébként sem sűrűn hordott magasarkut. Ha neked azt mondaná a párod vesz új bugyit a régi helyett, te is belemennél :) (már amennyiben lány vagy). Vagy legalábbis a nők nagy része.

Ő sem nagyon kedvelte, inkább trend miatt hordta néha.

Én meg egyenest rühelltem. Csúnya cipő, csúnya benne a láb, hülyén néz ki benne a párom stb.

Így teljesen érthető volt a lépés.

2015. aug. 28. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!