Fiúk, csak én vagyok egyedül az erősebbik nem közül, aki nem tart szexinek magassarkút egy nőn?
Egyszerűen, kiráz a hideg ha megyek az utcán, és egy átlagos lányon magassarkút látok. Alkalmakkor tudom elképzelni csak, pl buli meg ilyenek, ráadásul sokat olvastam hogy nagyon kényelmetlen is. Viszont imádom azokat a lányokat, akik tornacipőt, meg sportcipőt hordanak, én azt tartom szexinek... :P
Van akinek ugyan ez a véleménye? :)
Én rühellem. Íme pár ok, miért:
-iszonyat hülyén néz ki tőle a lábuk (kb semmi vádli)
-úgy járnak benne, mintha egy zsiráfnak galamb lábai lennének
-gusztustalanul eldeformálja a lábfejet
-gerincproblémákat okoz
És a sok hülye így is hordja, mert valami elmebeteg homokos kitalálta, hogy ez most milyen szekszi, meg irodába való.
Pont hogy a vádlikat edzi a magassarkú, egyedüli előnye!
Tornacsukában pedig bebüdösödik extrém módon a lábfej a balerina utcai viselésétől pedig bokasüllyedést lehet kapni. Ja és ki nem állhatom, mikor ilyen extrém kövér nők is balerinát vesznek és látszik ahogy szét van taposva a lábukon! Ugyanúgy a magassarkú sem való minden nőnek. Én sem hordok izompólót férfi létemre, mert nincs kidolgozott felsőtestem. Ennyi.
Párom sem kedveli. Általában hidegen hagyja, mert nem érdekli, hogy kinek mi van a lábán, de jó pár magassarkúra mondta, hogy már, hogy ronda, és jó, hogy nem járok olyanban. Szerinte természetellenes lesz benne a nő lába. Egy tornacipőre vagy sportcipőre még nem mondott ilyet.
Nem is hordok magassarkút, mert nekem se tetszik és nincs is rá szükségem, a párom így is szépnek tart, tehát innentől kezdve más véleménye nem érdekel túlzottan.
Az én barátnőm hordta egy ideig, de én tettem neki egy ajánlatot, hogy kap új cipőt tőlem (2 db-ot, mert 2 magassarkúja volt), de ezt a kettőt szépen megsemmisítjük akkor.
Végeredmény az lett, hogy elajándékoztuk, ő meg kapott tőlem két cipőt. Mikor felvette a magassarkút, teljesen másnak éreztem benne, én is imádom amikor nyáron kis nyitott cipőben, vagy papucsban közlekedik, és látszik a kis tipi-tapi lábai, de ezek a kifeszített lábfejek teljesen tönkretették ezeket a "gyönyöröket". (Félreértés ne essék, nem lábfétisről beszélek).
1 magassarkúja maradt, érettségiből adódóan, ünnepi cipő. Hétköznapi viseletben hülyén nézne ki benne, így nem félek, hogy megpróbálja felvenni :)
Sosem szólnék bele az aktuális barátnőm öltözködésébe, de ez alól kivétel a magassarkú. Én megszoktam azt, hogy mekkora, milyen laza, útközben úgy odahúzhatom magamhoz, stb... de magassarkúban természetesen ezek teljesen megváltoznak...
Változik a sétatempó, ott az a hülye kopogás a járdán, mint egy medve, hallják hogy jövünk és az is odafigyel a kopogásra akinek nem kellene, magasabb mint ahogy megszoktam, nem tehetek hirtelen mozdulatokat, mert akkor kiesik az egyensúlyból, meg elrontja a szép kis tipi-tapi lábainak a látványát.
Biztos jó dolog a magassarkú, annak akinek bejön. Ő mondjuk annyira nem ragaszkodott hozzá, mivel 6 cipője volt (csajok.. csajok... ) meg két magassarkúja (hétköznapi viseletben).
Persze ezek között van nyitott cipő, zárt, utcai papucs stb. még egy csizma is télre :) Vagyis pontosabban nem 6 cipője volt, hanem 6 lábbelije kintre.
(a szobapapucsot meg a fürdőpapucsát nem vettem bele) Meg kapott mellé két normális cipőt tőlem ugye a magassarkúk ellenében. Ha másért nem az újdonság varázsáért de belement :)
Bár a megegyezés feltétele az is volt, hogy nem vesz hétköznapi magassarkút, vagy magasított cipőt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!