Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, csak én vagyok egyedül...

Fiúk, csak én vagyok egyedül az erősebbik nem közül, aki nem tart szexinek magassarkút egy nőn?

Figyelt kérdés

Egyszerűen, kiráz a hideg ha megyek az utcán, és egy átlagos lányon magassarkút látok. Alkalmakkor tudom elképzelni csak, pl buli meg ilyenek, ráadásul sokat olvastam hogy nagyon kényelmetlen is. Viszont imádom azokat a lányokat, akik tornacipőt, meg sportcipőt hordanak, én azt tartom szexinek... :P

Van akinek ugyan ez a véleménye? :)

2015. aug. 13. 19:47
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Igazadvan, csak eddig mindig azt hallottam mikor megkérdezték őket hohy szexi e, pl a 100ból mindenki azt mondta hogy az, akkor kezdtem félni, hogy csak én vagyok ellenkező vélemménnyel. :)
2015. aug. 13. 20:26
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
100-ból kb 95 szexinek tartja egy szép nőn.
2015. aug. 13. 20:51
 13/23 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele hogy van undorító gáz magassarkú, meg van stílusos szép is. A tűsarkú pl undorító mind, meg az is ami 10+ centis.
2015. aug. 13. 21:29
 14/23 anonim ***** válasza:
55%

Én rühellem. Íme pár ok, miért:

-iszonyat hülyén néz ki tőle a lábuk (kb semmi vádli)

-úgy járnak benne, mintha egy zsiráfnak galamb lábai lennének

-gusztustalanul eldeformálja a lábfejet

-gerincproblémákat okoz

És a sok hülye így is hordja, mert valami elmebeteg homokos kitalálta, hogy ez most milyen szekszi, meg irodába való.

2015. aug. 14. 08:03
 15/23 anonim ***** válasza:
30%

Pont hogy a vádlikat edzi a magassarkú, egyedüli előnye!

Tornacsukában pedig bebüdösödik extrém módon a lábfej a balerina utcai viselésétől pedig bokasüllyedést lehet kapni. Ja és ki nem állhatom, mikor ilyen extrém kövér nők is balerinát vesznek és látszik ahogy szét van taposva a lábukon! Ugyanúgy a magassarkú sem való minden nőnek. Én sem hordok izompólót férfi létemre, mert nincs kidolgozott felsőtestem. Ennyi.

2015. aug. 14. 08:19
 16/23 szandi1993 ***** válasza:
90%
Nekem is ez a véleményem. Nekem mindig marad a tornacipő, sportcipő. :) 15/L
2015. aug. 14. 16:11
 17/23 anonim ***** válasza:
egyetértek veled. nekem is sokkal jobb egy balerina, tornacipő stb. nem tetszik a magassarkú, természetellenes a láb tartás is, minden
2015. aug. 14. 16:34
 18/23 anonim ***** válasza:

Párom sem kedveli. Általában hidegen hagyja, mert nem érdekli, hogy kinek mi van a lábán, de jó pár magassarkúra mondta, hogy már, hogy ronda, és jó, hogy nem járok olyanban. Szerinte természetellenes lesz benne a nő lába. Egy tornacipőre vagy sportcipőre még nem mondott ilyet.

Nem is hordok magassarkút, mert nekem se tetszik és nincs is rá szükségem, a párom így is szépnek tart, tehát innentől kezdve más véleménye nem érdekel túlzottan.

2015. aug. 16. 17:11
 19/23 anonim válasza:

Az én barátnőm hordta egy ideig, de én tettem neki egy ajánlatot, hogy kap új cipőt tőlem (2 db-ot, mert 2 magassarkúja volt), de ezt a kettőt szépen megsemmisítjük akkor.

Végeredmény az lett, hogy elajándékoztuk, ő meg kapott tőlem két cipőt. Mikor felvette a magassarkút, teljesen másnak éreztem benne, én is imádom amikor nyáron kis nyitott cipőben, vagy papucsban közlekedik, és látszik a kis tipi-tapi lábai, de ezek a kifeszített lábfejek teljesen tönkretették ezeket a "gyönyöröket". (Félreértés ne essék, nem lábfétisről beszélek).

1 magassarkúja maradt, érettségiből adódóan, ünnepi cipő. Hétköznapi viseletben hülyén nézne ki benne, így nem félek, hogy megpróbálja felvenni :)

Sosem szólnék bele az aktuális barátnőm öltözködésébe, de ez alól kivétel a magassarkú. Én megszoktam azt, hogy mekkora, milyen laza, útközben úgy odahúzhatom magamhoz, stb... de magassarkúban természetesen ezek teljesen megváltoznak...

Változik a sétatempó, ott az a hülye kopogás a járdán, mint egy medve, hallják hogy jövünk és az is odafigyel a kopogásra akinek nem kellene, magasabb mint ahogy megszoktam, nem tehetek hirtelen mozdulatokat, mert akkor kiesik az egyensúlyból, meg elrontja a szép kis tipi-tapi lábainak a látványát.

Biztos jó dolog a magassarkú, annak akinek bejön. Ő mondjuk annyira nem ragaszkodott hozzá, mivel 6 cipője volt (csajok.. csajok... ) meg két magassarkúja (hétköznapi viseletben).

Persze ezek között van nyitott cipő, zárt, utcai papucs stb. még egy csizma is télre :) Vagyis pontosabban nem 6 cipője volt, hanem 6 lábbelije kintre.

(a szobapapucsot meg a fürdőpapucsát nem vettem bele) Meg kapott mellé két normális cipőt tőlem ugye a magassarkúk ellenében. Ha másért nem az újdonság varázsáért de belement :)

Bár a megegyezés feltétele az is volt, hogy nem vesz hétköznapi magassarkút, vagy magasított cipőt sem.

2015. aug. 27. 21:10
 20/23 anonim válasza:
Komolyan már ez is szempont? Ha egy lány magassarkút hord akkor már szóba se jöhet?! Jaj Fiúk.. nagyon nehéz Nektek megfelelni.:D
2015. aug. 27. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!