Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért utálják olyan sokan a...

Miért utálják olyan sokan a converse cipőket?

Figyelt kérdés

Sokak szerint csak egy gagyi vászon darab, és bírja 2hónapot...

Nekem is van kettő, rövid és hosszú szárú, de nekem a rövid 1, a másik több mint 2 éve meg van és semmi baja nincsen, még csak el sem kopott, pedig strapálom őket rendesen, és nyáron is ritkán húzok sarut/papucsot...

Miért vélekednek róla úgy, mint egy rongydarab?!:D

2015. aug. 13. 10:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Na ilyet még nem hallottam, a tornacipő csöves.. hát oké, tiszteletben tartom a véleményedet, de akkor te miben járkálsZ? :)
2015. aug. 13. 12:23
 12/18 anonim ***** válasza:
86%

Én úgy vettem észre, hogy itthon nagyon divat a fikázás, ha márkás holmid van.

Ha Converse, az a baj, mert biztos kínai másolat, az eredeti meg sz@r - olyanok mondják, akiken életben nem volt még Converse cipő, rajtam sem volt, mégsem fikázom, hogy biztos sz@r.

Ha Zara, akkor az a baj, mert gagyi a minőség és drága, amit szintén a fentebb említett emberek mondanak, nagyon sok ismerősöm vásárol Zarában, meg én is, mégsem hallottam még panaszt, hogy szétesett a második mosásnál a cucc...

Ha H&M, az a baj, mert az nem márka és mindenki olyat hord (ja, turkálókban persze egy H&M-es cucc nincs, meg a Topshop és az Atmosphere egyáltalán, de abszolút tök egyedi!)

Akkor mégis mit hordjon az ember? Nem tetszik nekik, ha Converse, nem tetszik nekik, ha Zara-drága, nem tetszik nekik, ha valaki H&M-ben szerzi be a ruháit, mert az olcsó, és mindenki olyanban jár, meg senki sem egyedi. Nem az egyedi öltözködéstől lesz valaki ember. Annyira unom már ezt a hülye felfogást... Kétszer voltam fél évig külföldön, de nem láttam még egy bunkómód végigmérő embert sem a villamoson vagy metrón, mert a kutya se szarja le, mi van rajtad... Persze jóhogynemmajd azt veszek fel, amit más akar, nehogy kinézzenek... Szép is lenne! Ha ennyire nem tetszik valakinek, hogy Converse, Zara, vagy H&M, akkor járjon pucéran a hülyéje...

2015. aug. 13. 13:04
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Én nem utálok egy ruhadarabot sem, csak nagyon nem tetszik. Ugyanúgy néz ki, mint a gagyi kínais tornacipő, akik ismerőseim közül ilyet hordanak, azoknak már hónapok után úgy néz ki, hogy na: kifakult, mintha a kutya rágta volna meg stb. Az én kínais tornacipőm többet bír annál. Drága is, nem is jó minőség, plusz még ez a tipikus tömegcipő is, hogy minden második ember lábán ott van.
2015. aug. 13. 13:14
 14/18 A kérdező kommentje:

#12. Azt hiszem ezt tökéletesen összefoglaltad, és teljes mértékben igazad van.

Én nem tudom, hogy más mit csinál a cipőivel, de én még a kínaiban vásárolt tornacipőt is mosógéppel mosom, még sincs kifakulva, elkopva. Elhasználódott ruhadarabot meg amúgy sem veszek fel.

Féltékenységi roham kap el 1-2 embert komolyan.

Hamisított conversem sincs, az is 7-8 ezerért megy, a vaterán vagy a facebookon.. és a kínaiban is igen csak 4000ft körül vannak....

Nem értem miért fáj az valakinek, hogy tornacipő 4000 vagy épp 17000.

2015. aug. 13. 13:23
 15/18 anonim ***** válasza:
én imádom a convereset van egy 6 éves és egy 4 éves és egyik legnagyobb előnye hogy életben nem törte fel a lábam amit a kínai társairól nem mondhatok el
2015. aug. 13. 16:42
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
12-eshez annyit tennék hozzá, hogy a nagy egyedizők lelkivilága biztosan összetörne, ha azt mondanánk nekik, hogy manapság mindenki azzal jön, hogy egyediség, különlegesség stb. hogy valójában azzal vagy a legegyedibb és legsokkolóbb, ha azt ordítod, hogy pont úgy akarsz kinézni, mint mindenki más.
2015. aug. 13. 17:59
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát, a normális emberek nem utálnak, meg fikáznak egy ruhadarabot, csak azért, mert nem tetszik nekik, hanem értelmesen közlik, hogy nem tetszik nekik.

Azok pedig akik kínai tornacipőkkel jönnek nincsenek tisztába azzal, hogy nem a Converse hasonlít azokra a vackokra, hanem pont fordítva, mivel a Converse már 1917 óta gyártja a tornacipőit. Ráadásul a 2500 Ft-os kínai utánzatok, sokkal hamarabb tönkremennek és közel sem annyira kényelmesek.

A másik amitől a hajamat tépem, ha azzal jönnek, hogy 2 hónap alatt szétjön eddig 2 alacsony szárú Conversem volt az egyik 1,5 évig, bírta úgy, hogy rendszeresen volt mosva (mivel a fehér színe miatt hamar koszolódott), a másik (fekete) pedig kb féléves és semmi baja nincsen. Az nem a cipő hibája, ha valaki nem vigyáz rá...

Szerintem egy nagyon jó cipő és örök divat is, ráadásúl rettentő jól kombinálható. :)

2015. aug. 13. 20:37
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

#17-esnak adok igazat,nem a Converse hasonlít a kínai cipőkre,hanem fordítva...

ez olyan mintha valaki azt mondaná,hogy a Burberry hasonlít a kínaiban levő dolgokra,pedig a kínai próbál meg mindent koppintani

nekem nincs Conversem,de tervezek egyet,mivel egyszerű és alap darabnak tartom

2015. aug. 13. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!