Miért utálják olyan sokan a converse cipőket?
Sokak szerint csak egy gagyi vászon darab, és bírja 2hónapot...
Nekem is van kettő, rövid és hosszú szárú, de nekem a rövid 1, a másik több mint 2 éve meg van és semmi baja nincsen, még csak el sem kopott, pedig strapálom őket rendesen, és nyáron is ritkán húzok sarut/papucsot...
Miért vélekednek róla úgy, mint egy rongydarab?!:D
Azért mert úgy néz ki mint a kínai tornacipő csak van rajta egy csillag és máris 30-40 szer annyiba kerül. :)
nyilván jobb a minősége mint azoknak de ennyivel nem jobb :)
Miért utálják olyan sokan a converse cipőket?
szerintem:
mert úgy néz ki, mint egy kínai tornacipő
és minek adjak ki tizenezer forintot egy tornacipőre, ha 1000 ft-ért is megvehetem
# ez nem tükrözi az én véleményemet #
És akkor miért nem a másolat kínait utálják? :DDD Egyébként meg szerintem azért, amiért az összes ilyen-olyan indokkal "kipécézett" cipőt: az Air Maxet azért, mert páwa; a Vanset azért, mert gyerekes...stb.
Persze ez egyéni megítélés kérdése. Vitathatatlanul örök divat, de nekem meg pont azért jön be, amiért sok Vans: az abszolút sallangmentes, klasszikus kinézete miatt. De a legfőbb indok tényleg az lehet, hogy jól le "kínaitornacipő"-zik.
Eltérő vélemények, persze mindig vannak.
Én a vans cipőket is kedvelem, air maxot és társait nem venném fel, nem stílusom, és szerintem ronda.
#7. nem csak a kínai cipőnek rácsos a talpa manapság már.
Deichmannos fila cipőket is hordtam 7-8ezerért, felért a minőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!