Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért utálják olyan sokan a...

Miért utálják olyan sokan a converse cipőket?

Figyelt kérdés

Sokak szerint csak egy gagyi vászon darab, és bírja 2hónapot...

Nekem is van kettő, rövid és hosszú szárú, de nekem a rövid 1, a másik több mint 2 éve meg van és semmi baja nincsen, még csak el sem kopott, pedig strapálom őket rendesen, és nyáron is ritkán húzok sarut/papucsot...

Miért vélekednek róla úgy, mint egy rongydarab?!:D

2015. aug. 13. 10:53
1 2
 1/18 vaki1616 válasza:
69%

Azért mert úgy néz ki mint a kínai tornacipő csak van rajta egy csillag és máris 30-40 szer annyiba kerül. :)

nyilván jobb a minősége mint azoknak de ennyivel nem jobb :)

2015. aug. 13. 11:03
 2/18 anonim ***** válasza:
33%
Akkor szerencséd van:D Amúgy nekem az a bajom velük, hogy egy normál tornacipő max 2500 forintért kb ugyaneddik bírja, ez meg csak azért mert rajta van egy logó megengedheti magának, hogy hasonló minőséget 10-szer ennyiért adjon el.
 3/18 anonim válasza:

Miért utálják olyan sokan a converse cipőket?

szerintem:

mert úgy néz ki, mint egy kínai tornacipő

és minek adjak ki tizenezer forintot egy tornacipőre, ha 1000 ft-ért is megvehetem

# ez nem tükrözi az én véleményemet #

4/18 anonim ***** válasza:
63%
A mostani fiataloknak már nem ugyan azt jelenti a converse, mint régen. Most csak divat. (mondjuk már nem annyira, mint az elmúlt években.) Régebben mást jelentett. Nem majmolás volt anno. Igaz nem is volt minden jött-ment gazdag szülőkkel ellátott kölöknek. Egyébként nekem is volt. (És még van is egy magasszárú bőr. :) ) A sima dorkóm ha jól emlékszem 6 évig bírta. Hátul, oldalt a sarkánál kilyukadt. De azért 6 évig bírta rendesen. De volt akinek 10 évig is bírta. Szóval bírja az. Csak nem kell nyominak lenni. :)
2015. aug. 13. 11:06
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat, persze, túl vannak árazva, félreértés ne essék, nekem is van a kínaiból cipőm (szinte csak ott vásárolok, ruhát is) és van közte több éves, és semmi bajuk nincs azoknak sem, de azért én kényelmesebbnek találom a converset és nem az ára miatt, szeretem is, mert van belőle választék, főleg a limitált kiadásúak.
2015. aug. 13. 11:09
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

És akkor miért nem a másolat kínait utálják? :DDD Egyébként meg szerintem azért, amiért az összes ilyen-olyan indokkal "kipécézett" cipőt: az Air Maxet azért, mert páwa; a Vanset azért, mert gyerekes...stb.

Persze ez egyéni megítélés kérdése. Vitathatatlanul örök divat, de nekem meg pont azért jön be, amiért sok Vans: az abszolút sallangmentes, klasszikus kinézete miatt. De a legfőbb indok tényleg az lehet, hogy jól le "kínaitornacipő"-zik.

2015. aug. 13. 11:11
 7/18 anonim ***** válasza:
Én már kb 15 éve nem hordok kínai cipőt. Tiszta sz@r a talpuk. (nem úgy...) Ilyen rácsos, gyorsan összepattintott gagyi. Nekem fáj benne a lábam. Inkább megveszek egy jó cipőt 6-10 ezer között, mint hogy vegyek egy olyan csukát, amiben fáj a talpam.
2015. aug. 13. 11:12
 8/18 A kérdező kommentje:

Eltérő vélemények, persze mindig vannak.

Én a vans cipőket is kedvelem, air maxot és társait nem venném fel, nem stílusom, és szerintem ronda.

#7. nem csak a kínai cipőnek rácsos a talpa manapság már.

Deichmannos fila cipőket is hordtam 7-8ezerért, felért a minőséggel.

2015. aug. 13. 11:25
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Na ezt maximálisan osztom! Én is vettem már a deichmannba cipőt! Meg is bántam. Na ott nem szabad venni. Még ha márkás akkor se.
2015. aug. 13. 11:40
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Mert csak egy béna tornacipő, alapból nem is utcai viseletre való, elég csövesnek néz ki aki ilyesmiben jár.
2015. aug. 13. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!